9 Aylık Bebeğim Kakası Yeşil ve Taş Gibi

51 görüntüleme
E

Ezgi g. d.

10 Aralık 2025 06:16
Herkese merhaba bebeğim çok az su içe bu yüzden mamasını sulandırıyoruz gece dahil gğnde 5 kere mama tüketiyor 9 ölçeklik suya 4 kaşık atıyordum su tükettirmeyi deniyorum ama hep boğazında kalıyor tadını sevmiyor her çareyi deniyorum yavaş yavaş artmaya başladı ama kakası haftada 4,5 kere normalde rengi açık rahat yapıyordu geçen haftadan bu yana yine aynı sayıda ama yaş gibi çok koyu renkli yapıyor ne yapabilirim mamasını da değiştirmedik hiç
Emel C.

Emel C.

10 Aralık 2025 06:40
Merhaba mama oranınızı doktorunuzun belirlemesi gerekir suyu ayrıca vermeyi denemelisiniz bence doktorunuza danışın bu konuyu ek gıda aliyorsa ondan kaynaklı bi kaka degisimi olmuş olabilir lifli besinler verebilirsiniz hoşaf incir kayısı gibi
G

Gdkmc

10 Aralık 2025 07:30
Merhaba bence yanlış yapıyorsunuz mama miktarını olduğu gibi verin yani bire bir ölçek . Bebekler 1 yaşına kadar su tüketimini mamadan veya anne sütünden alabilir. Su içmesi için bebeği zorlamayın.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir