9 Aylık Basmıyor

157 görüntüleme
A

Aleyna C. ..

13 Şubat 2026 19:26
9 ay 10 günlük oğlum ayakları üzerine basmıyor veya çok kısa süre basıp bacaklarını yukarı topluyor, basmak istemediğinde kalçasını dışa doğru itiyor, normal mi yaşayan var mı? Aylık kontrollerde doktoruna soruyorum ama önemsemedi açıkçası çevredekiler de aaa basmıyor mu vs diyince kafama takılıyor açıkçası.
T

Tuğba B. ..

13 Şubat 2026 19:35
Basmıyorsa zorlamayın 10aya kadar basmayabilir biz 10 aylığız yeni yeni basıyor
H

Hülya A. ..

13 Şubat 2026 21:32
Kısa süre de olsa basiyirsa ve bastığında bir acı ifadesi yoksa endişelenmeyin her bebek kendine özel. Biz anneler olarak biraz fazla takıyoruz kafaya benim bebeğim de 9 buçuk aylık emeklemiyor sadece oturuyor ve poposunun üzerinde gitmeye çalışıyor diye üzülüyordum son birkaç gündür tutunup kalkmaya sıralamaya başladı. İnanın bir anda yapıyorlar ben de çok şaşırdım. Oturduğu yerden kalkmıyordu çünkü. Sizinki de öyle olacaktır. :)
F

Fatma S. ..

13 Şubat 2026 21:59
Az önce instagramda bir doktora 10 aylık basmıyor diye sormuşlar. o da duyusal hasssasiyet bu aylarda biraz artıyor, çıplak ayakla dursun demiş.
A

Aleyna C. ..

13 Şubat 2026 23:21

Hülya Akhan

Kısa süre de olsa basiyirsa ve bastığında bir acı ifadesi yoksa endişelenmeyin her bebek kendine özel. Biz anneler olarak biraz fazla takıyoruz kafaya benim bebeğim de 9 buçuk aylık emeklemiyor sadece oturuyor ve poposunun üzerinde gitmeye çalışıyor diye üzülüyordum son birkaç gündür tutunup kalkmaya sıralamaya başladı. İnanın bir anda yapıyorlar ben de çok şaşırdım. Oturduğu yerden kalkmıyordu çünkü. Sizinki de öyle olacaktır. :)

Bizimki de emeklemiyor popo üzerinde kalkacak gibi oluyor ama dediğim gibi basmıyor da… sağlıkla büyüsünler bu ayda bekleyeceğim :)
A

Aleyna C. ..

13 Şubat 2026 23:22

Fatma Süre

Az önce instagramda bir doktora 10 aylık basmıyor diye sormuşlar. o da duyusal hasssasiyet bu aylarda biraz artıyor, çıplak ayakla dursun demiş.

Evde çıplak ayak oluyor genelde giydirmiyorum çorap bu ay da bekleyip olmadı tekrar bi doktora danışacağız

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir