9 Aylık Başının Arkasında 3 Tane Nohut Büyüklüğünde Bezeler Çıktı
179 görüntüleme

Tuğba D.
13 Aralık 2025 21:02
Merhaba bebeğim9 aylık ve birden bire iki kulağının 2 parmak gerisinde nohut büyüklüğündedokunduğum zaman elime gelen beze tarzında şeyler çıktı. Aynısı ensesinin arkasında da var neden olmuş ola bilir acaba cok korkuyorum. 2 farklı doktora götürdük sorun yok dediler 2 doktora daha götüreceğim pazartesi günü bu sorunu yaşayan varmı acaba
S
Sosyal A.
13 Aralık 2025 21:43
Merhaba nasıl bir beze, cildiyeye gittiniz mi

Tuğba D.
13 Aralık 2025 22:03
Dokunduğum zaman elime minik bir şekilde geliyor dışarıdan belli değil. Çocuk doktoru acillere gide bildik. Cildiye gibi bi yönlendirme yapmadılar önemli değil bunlar dediler el muayenesinden sonra ama benim içim rahat etmedi yani durduk yere neden çıksın ki
S
Sosyal A.
13 Aralık 2025 22:16
Benim bebeğiminde kafasının arkasında bir şey çıkmıştı 3 aylıkken çocuk doktorları pek anlamadı cildiyeye gittik jüvenil ksantogranülom dediler. Pek öneml bir şey değilmiş büyümesini takip edelim filan dediler. Foto atamadım buraya. Belki sizin ki yağ bezesidir hemen telaşlanmayın

Tuğba D.
13 Aralık 2025 22:18
Bebeğinizin de kaçtane vardı peki
Birde geçti mi acaba . Bizde o zaman cildiye doktoruna götürelim
Birde geçti mi acaba . Bizde o zaman cildiye doktoruna götürelim
S
Sosyal A.
13 Aralık 2025 22:21
Bir tane çıktı sivilce gibiydi sonra sertleşti mercimek kadar oldu. İlacı yokmuş kendi kendine ya düşer ya kalır dediler. Şu an 9 aylık büyümedi şükür yumuşadı kaldı
S
Sosyal A.
13 Aralık 2025 22:21
Size tavsiyem sakın internetten araştırmayın kafayı yemiştim ben. Direk doktora gidin kafanız rahat olsun

Tuğba D.
14 Aralık 2025 21:21
Çok teşekkür ederim . Yarın 3. Doktora gidicez bakalım o ne diyecek
S
Sosyal A.
16 Aralık 2025 19:02
Merhaba.Ne yaptınız merak ettim

Tuğba D.
16 Aralık 2025 20:13
Merhaba . Gribal bir enfeksiyon yada dişten ola bilir dedi doktor . Yine de kan tahlili alıp bakalım diyince verdik sonuç normal çıktı . Zamanla geçecekmiş ama bizim yine de kontrol edin eğer çoğalma ya da sertleşme olursa gelin dedi . Bu arada çok teşekkür ederim tekrar sorduğunuz icin 🥰
E
Ebru A. ..
20 Aralık 2025 21:55
Merhaba benim kızımda da var 4 tane iki kulak arkası iki enseye yakın yurt dışında yaşıyorum bende sizin gibi çok korktum ama doktorumuz normal büyümedikleri sürece sorun yok ve hemen hemen her bebekte varmış biz sadece biraz fazla inceliyormuşuz kızım şimdi1 yaşında halada var sadece ensedekiler yer değiştirdi kafa büyüdükçe ozararsızkorkmayın
E
Ebru A. ..
20 Aralık 2025 21:58
Tabi doktorla yetinmedim büyüklerimize de sordum danıştım onlar büyüme lenfleri diyormuş onlar da korkmamam gerektiğini söyledi

Tuğba D.
20 Aralık 2025 21:58
Yaa çok teşekkür ederim ebru hanım . Bizde takip edin büyüme yada sertlik olursa getirin denildi hemen şükür şuanlık aynı

Tuğba D.
20 Aralık 2025 22:00
Bana da büyükler diş çıktığı zaman ya da üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdiği zaman çıkar normal dediler . 3 doktora gittik kendi doktorumuz da ses kaydı attı endişeye gerek yok normal dedi . Siz de yazınca içim rahatladı tekrar teşekkür ederim🥰