9 Aylık
185 görüntüleme
M
Merve
20 Nisan 2026 08:45
Bebeğim 9 aylık olacak bir kaç günee erkek bebek çok hareketli sürünme pozisyonuna gelmek istiyor dönüyor ama ileri gidemiyor elimizden tutup yürüdüğünde ayaklarını çok güzel basıyor gidiyor dönmesi emeklemek istemesi midir acaba çünkü oyuncağı gidince onun için dönüyor ama ilerleyemediği zaman bağırıyor
Bu ayda atak var mı ? Yaşayan oldu mu istemediği olduğu an basıyor çığlığı diş de çıkaramadı henüz
Bu ayda atak var mı ? Yaşayan oldu mu istemediği olduğu an basıyor çığlığı diş de çıkaramadı henüz
D
Dilan B.
20 Nisan 2026 08:57
Söylediğiniz her şey benim bebeğimde de var. Benim ki kız. Bazı bebekler emeklemiyor dönüp duruyor benimki de öyle. Ki emeklemek de çok gerekli değil. İstemediği olduğunda benimki de bağırıyor. Dişi de henüz çıkmadı.bir yaşına kadar bekliyeceğim.
M
Mine Ş.
Premium Üye
20 Nisan 2026 09:34
8 aylık olcaz biz de tamamıyla aynı süreçleri yaşıyoruz 😂 gelişimsel bir süreç olduğunu düşünüyorum zamana bırakın bebekler biyolojilerini tanıyor ulaşmak istediklerinde bir şekilde ulaşıyorlar. Güvenli alanı oluşturun ve yerde vakit geçirmesini sağlayın 😊
Yükleniyor...