9 Aydır Kabız
153 görüntüleme
E
Eda k.
28 Mart 2026 19:53
Bebeğim dokuz aylık anne sütü alırken kabızlık sorunu yaşadık ek gıdaya geçtik aynı şekilde devam ediyor hoşaf kayısı hergün veriyorum ama fayda etmiyor ilaç da kullanıyoruz yine de aynı bu sorunu çözebilen önerisi olan var mı
G
Gülcan Ş.
28 Mart 2026 20:37
Biz de aynı sorunu yaşadık ama mamadan dolayı oldu bir de üstüne ek gıdaya geçiş yaptık suan bebegım 9 ay 20 günlük 15 gün önce gastorentrolojiye gittik makatta yara oluşmuş üç tane krem önerdi aldık karıştırıp makatına içi doğru sürüyoruz günde 4 kez sıcak su döküyoruz leğene oturtturuyoruz içine duphalac verdi kullandık burda yorum yaparken hanımlar kimyasal demıstı başka doktora gittik lavman yaptırdık tribuat verdi sonra iyi gitmeye başladı tabi bu sürede ben ek gıdayı tek öğüne çevirdim mamayla devam ettim rahatladı bende hala bir gastroentrolojiyle görüşmediyseniz görüşün derim biz kabızlıktan dolayı daha kötü şeyler yaşadık
A
Ayda
29 Mart 2026 14:59
Merhaba benim bebeğimde 10 aylık 2 aydır kabız oluyor daha önceden böyle olmuyordu anne sütünde azalma olunca mamaya geçtik mamadan dolayı muhtemelen böyle kabızlık oldu. Çok zorlanıyor çocuk doktoru da muayene etti muayeneden beri kaka yapmak istemiyor duphalac verdi kremler verdi ama hiç düzelme olmadı böyle kabız olduğu için iştahıda yok hiçbir şey yemiyor 😢😢
G
Gülcan Ş.
29 Mart 2026 20:35
Gecmıs olsun ben ikinci doktora gittim duphalac fayda etmeyince sabah akşam duphalac öğlende tribuat kullan dedi sonra su banyosu yaptırıyordum bizim ki de mamadan oldu ama suan hamdolsun iyi sizde başka doktora gidin bence
E
Eda k.
29 Mart 2026 20:39
Gecmıs olsun ben ikinci doktora gittim duphalac fayda etmeyince sabah akşam duphalac öğlende tribuat kullan dedi sonra su banyosu yaptırıyordum bizim ki de mamadan oldu ama suan hamdolsun iyi sizde başka doktora gidin bence
G
Gülcan Ş.
29 Mart 2026 20:43
Önce şehir hastanesine gittim kons attılar gastoentrolojiye çünkü bu bölüme direk gidemiyorum randevu alamıyorum gastroentroloji gördü bir hafta dedıklerını yaptım düzelme olmayınca yetersiz kalınca çocuk doktoruna gittim devlet hastanesi onun dedıklerını yaptık acil de de lavman yaptırdık ama bizim ki yapamadıği için yara oluşmuştu artık ıkınmaktan sıkmaktan havale geçirdi lavmandan sonra ek gıdayı kestim mamayla devam ettim öyle düzekdi
E
Eda k.
29 Mart 2026 20:45
Önce şehir hastanesine gittim kons attılar gastoentrolojiye çünkü bu bölüme direk gidemiyorum randevu alamıyorum gastroentroloji gördü bir hafta dedıklerını yaptım düzelme olmayınca yetersiz kalınca çocuk doktoruna gittim devlet hastanesi onun dedıklerını yaptık acil de de lavman yaptırdık ama bizim ki yapamadıği için yara oluşmuştu artık ıkınmaktan sıkmaktan havale geçirdi lavmandan sonra ek gıdayı kestim mamayla devam ettim öyle düzekdi
G
Gülcan Ş.
29 Mart 2026 21:02
Çok kötü yaa Allah yardımcınız olsun sıcak suda oturtuyor musunuz
G
Gülcan Ş.
29 Mart 2026 21:02
Biz anestol hametan mulpiderm kremlerini karıştırıp makattan ıcıne doğru ve dışına doğru sürdük
E
Eda k.
29 Mart 2026 21:07
Çok kötü yaa Allah yardımcınız olsun sıcak suda oturtuyor musunuz
E
Eda k.
29 Mart 2026 21:08
Biz anestol hametan mulpiderm kremlerini karıştırıp makattan ıcıne doğru ve dışına doğru sürdük
G
Gülcan Ş.
29 Mart 2026 21:18
Hemşire eldiveni aldım her iki bacağını tuttum yukarıya doğru kaldırdım zaten makat deliği açılıyordu içe doğru küçük parmagımla yapabildiğim kadar sürüyordum zaten nöbet geçirdikten sonra bunları yapınca doktor yaranın küçüldüğünü söyledi yarın tekrar gideceğim doktora bakalım gecmıs mı
E
Eda k.
29 Mart 2026 21:20
Hemşire eldiveni aldım her iki bacağını tuttum yukarıya doğru kaldırdım zaten makat deliği açılıyordu içe doğru küçük parmagımla yapabildiğim kadar sürüyordum zaten nöbet geçirdikten sonra bunları yapınca doktor yaranın küçüldüğünü söyledi yarın tekrar gideceğim doktora bakalım gecmıs mı
G
Gülcan Ş.
29 Mart 2026 21:21
İnsallah yaa umarım sizinki de iyileşir hemen kurtulur Allah yardımcımız olsun
A
Ayda
30 Mart 2026 00:51
G
Gülcan Ş.
30 Mart 2026 02:03
Yukarıdaki konuşmada mamadan olduğunu söylemişsiniz ama ek gıdayı kesip mamayla devam edince düzeldiğini söylemişsiniz acaba hangi mama ile devam ettiniz bizim bebeğimizde mamadan oldu malesef çalışmaya başlayınca sütüm azaldı. Bizim bebeğimiz birde korkuyor krem sürerken bile ağlıyor. Havale çatlaktan dolayı mı oldu çok üzüldüm. Nedir bu bebeklerimizin çektiği benim bebeğim de bu durumda
Yükleniyor...