9 Ay-uykusuzluk

78 görüntüleme
B

Buket.

23 Mart 2026 23:30
Bebeğim 4 gün sonra 9 aylık olacak.

Yeni doğan dönemi geçtikten sonra uyku konusunda tamamen problemliyiz.

Geceleri her saat başı yada iki saate bir uyanması gündüz 20-30 dk arası kısa uykuları hala bir düzene girmedi.

Özellikle gece uyanmaları ve sabaha karşı erken saatte uyanması 5-6 gibi gerçekten yoruyor.

Ortam ısısı iyi altı temiz karnı tok.. diş ağrıları desek bu ağrılar hiç mi geçmiyor anlamıyorum.

Gözle görebildiğimiz bir rahatsızlığı da yok meme+mama besleniyor katı gıda alıyor.

Gözden kaçırdığımız ne olabilir fikri olan var mı acaba
B

Burcu ..

23 Mart 2026 23:45
Diş ağrısı kolay değildir ve çabuk geçen bir ağrı değil doktor bana da dedi çocuğu çocuk 1 buçuk yaşa kadar da çeker yani daha 9 aylık diş sancısı çekiyor büyük ihtimalle
B

Buket.

24 Mart 2026 00:10
Burcu
Diş ağrısı kolay değildir ve çabuk geçen bir ağrı değil doktor bana da dedi çocuğu çocuk 1 buçuk yaşa kadar da çeker yani daha 9 aylık diş sancısı çekiyor büyük ihtimalle
Yanii bilemiyorum o kadar uzun zaman oldu ki 3 aylıktan itibaren bu şekilde uyuyan bebeğe hasret kaldık
B

Burcu ..

24 Mart 2026 00:49
Buket.
Yanii bilemiyorum o kadar uzun zaman oldu ki 3 aylıktan itibaren bu şekilde uyuyan bebeğe hasret kaldık
Bizim de 4 aydan sonra uykusuzluk başladı 9 aylık olacağız hala 2 saat ara ile uyanıyor gece bazen ağlayarak maalesef diş sancısı
B

Buket.

24 Mart 2026 08:37
Burcu
Bizim de 4 aydan sonra uykusuzluk başladı 9 aylık olacağız hala 2 saat ara ile uyanıyor gece bazen ağlayarak maalesef diş sancısı
Aynı demek ki aşağı yukarı teşekkür ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir