9 Ay Uyku Süreci

142 görüntüleme
B

Büşbüş

24 Ocak 2026 22:45
Bebeğim 9 aylık oldu olalı gece uykuları çok bölünüyor çok kalkıyor. 3 de kalkıp ayağa dikiliyor ağlama vs yok o kadar. [9.ayla](9.ayla) alakalı bir şey mi başına gelen var mı
A

Arzu.G

Premium Üye
24 Ocak 2026 22:47
Atak haftasidir merak etmeyin 1-2 hafta sürebiliyor
B

Büşbüş

24 Ocak 2026 22:48
Arzu.G
Atak haftasidir merak etmeyin 1-2 hafta sürebiliyor
Demeyiiinnn [🥹9.ay](🥹9.ay) da atak var mıydı ya
A

Arzu.G

Premium Üye
24 Ocak 2026 22:54
Bu ataklar hiç bitmiyor ki bebelerde :) 8.ayda olan da varmış bize 9 da gelmişti gece kalkıp oynamak istiyordu :) merak etmeyin hepsi geçiyor uykuları uzuyor yavaş yavaş
O

Ozlem

24 Ocak 2026 22:55
Bebeğimde 9 aylık aynı şekilde 3 buçuk gibi kalkıyoruz ağlama huzursuzluk vs bir şey yok. Gündüz uykusuna akşam uyku geçişine dikkat etmeme rağmen böyle uyanıyoruz sonra uykuya geçişi zor oluyor düzelmesini bekliyorum bende
B

Büşbüş

24 Ocak 2026 22:55
Arzu.G
Bu ataklar hiç bitmiyor ki bebelerde :) 8.ayda olan da varmış bize 9 da gelmişti gece kalkıp oynamak istiyordu :) merak etmeyin hepsi geçiyor uykuları uzuyor yavaş yavaş
hadi inşallah
B

Büşbüş

24 Ocak 2026 22:56
Ozlem
Bebeğimde 9 aylık aynı şekilde 3 buçuk gibi kalkıyoruz ağlama huzursuzluk vs bir şey yok. Gündüz uykusuna akşam uyku geçişine dikkat etmeme rağmen böyle uyanıyoruz sonra uykuya geçişi zor oluyor düzelmesini bekliyorum bende
Ya iki gündür o kadar yıprandım ki hep aynı saatte kalkıyo uyutuyorum yerine koyarken uyanıyor belki 10 defa deniyorum
O

Ozlem

24 Ocak 2026 22:57
Gbüşra
Ya iki gündür o kadar yıprandım ki hep aynı saatte kalkıyo uyutuyorum yerine koyarken uyanıyor belki 10 defa deniyorum
İnanın benim de aynı sanki alarm kurmuş gibi aynı saatte kalkıyor. uykuya geçmesi 6 yı buluyor
B

Büşbüş

24 Ocak 2026 22:58
Ozlem
İnanın benim de aynı sanki alarm kurmuş gibi aynı saatte kalkıyor. uykuya geçmesi 6 yı buluyor
Vallahi aynı ya. Geçen 3 den 9 a kadar uyumadı ben dayanamıyorum bu çocuklar nasıl dayanıyor anlamadım
S

Sümeyra s. s.

24 Ocak 2026 23:05
10.5 aylık kızım hala 3 te kalkıyor geri yatması bazen 7.30-8 de oluyor gündüz o kadar duramıyor ayakta 
B

Büşbüş

24 Ocak 2026 23:07
Sümeyra somuncu soyalp
10.5 aylık kızım hala 3 te kalkıyor geri yatması bazen 7.30-8 de oluyor gündüz o kadar duramıyor ayakta 
Ayy 🥹 bol sabır diliyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir