9 Ay Uyku Süreci

118 görüntüleme
B

Büşbüş

24 Ocak 2026 22:45
Bebeğim 9 aylık oldu olalı gece uykuları çok bölünüyor çok kalkıyor. 3 de kalkıp ayağa dikiliyor ağlama vs yok o kadar. [9.ayla](9.ayla) alakalı bir şey mi başına gelen var mı
A

Arzu.G

24 Ocak 2026 22:47
Atak haftasidir merak etmeyin 1-2 hafta sürebiliyor
B

Büşbüş

24 Ocak 2026 22:48

Arzu.G

Atak haftasidir merak etmeyin 1-2 hafta sürebiliyor

Demeyiiinnn [🥹9.ay](🥹9.ay) da atak var mıydı ya
A

Arzu.G

24 Ocak 2026 22:54
Bu ataklar hiç bitmiyor ki bebelerde :) 8.ayda olan da varmış bize 9 da gelmişti gece kalkıp oynamak istiyordu :) merak etmeyin hepsi geçiyor uykuları uzuyor yavaş yavaş
O

Ozlem

24 Ocak 2026 22:55
Bebeğimde 9 aylık aynı şekilde 3 buçuk gibi kalkıyoruz ağlama huzursuzluk vs bir şey yok. Gündüz uykusuna akşam uyku geçişine dikkat etmeme rağmen böyle uyanıyoruz sonra uykuya geçişi zor oluyor düzelmesini bekliyorum bende
B

Büşbüş

24 Ocak 2026 22:55

Arzu.G

Bu ataklar hiç bitmiyor ki bebelerde :) 8.ayda olan da varmış bize 9 da gelmişti gece kalkıp oynamak istiyordu :) merak etmeyin hepsi geçiyor uykuları uzuyor yavaş yavaş

hadi inşallah
B

Büşbüş

24 Ocak 2026 22:56

Ozlem

Bebeğimde 9 aylık aynı şekilde 3 buçuk gibi kalkıyoruz ağlama huzursuzluk vs bir şey yok. Gündüz uykusuna akşam uyku geçişine dikkat etmeme rağmen böyle uyanıyoruz sonra uykuya geçişi zor oluyor düzelmesini bekliyorum bende

Ya iki gündür o kadar yıprandım ki hep aynı saatte kalkıyo uyutuyorum yerine koyarken uyanıyor belki 10 defa deniyorum
O

Ozlem

24 Ocak 2026 22:57

Gbüşra

Ya iki gündür o kadar yıprandım ki hep aynı saatte kalkıyo uyutuyorum yerine koyarken uyanıyor belki 10 defa deniyorum

İnanın benim de aynı sanki alarm kurmuş gibi aynı saatte kalkıyor. uykuya geçmesi 6 yı buluyor
B

Büşbüş

24 Ocak 2026 22:58

Ozlem

İnanın benim de aynı sanki alarm kurmuş gibi aynı saatte kalkıyor. uykuya geçmesi 6 yı buluyor

Vallahi aynı ya. Geçen 3 den 9 a kadar uyumadı ben dayanamıyorum bu çocuklar nasıl dayanıyor anlamadım
S

Sümeyra s. s.

24 Ocak 2026 23:05
10.5 aylık kızım hala 3 te kalkıyor geri yatması bazen 7.30-8 de oluyor gündüz o kadar duramıyor ayakta 😀
B

Büşbüş

24 Ocak 2026 23:07

Sümeyra somuncu soyalp

10.5 aylık kızım hala 3 te kalkıyor geri yatması bazen 7.30-8 de oluyor gündüz o kadar duramıyor ayakta 

Ayy 🥹 bol sabır diliyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir