9 Ay Uyku Problemi

46 görüntüleme
M

Merve

30 Aralık 2025 20:14
9.ayda uyku sorunu yaşayan anneler oldu mu aramızda? Benim kızım üç gündür ne gece uyuyor ne de gündüz son 10 gündür iki uykuya indi. 3ten sonra asla uyumuyor 7 de akşam uykusuna yatırıyorum son üç gündür de saat başı kalkıyor gece 3 4 5 inanılmaz zorlanmaya başladım
Y

Yasemin K.

30 Aralık 2025 20:54
Benim kızım 9 aylık ve Ayladır uyku sorunu yaşadık. Ve düşünün şu an gündüz tek uyku uyuyor, çok nadiren iki. Ve ikinci uykuyu uyursa gece uykusu bozuluyor, geç saatlere kadar uyumuyor. Bu sebeple bu kadar küçük olduğu halde gündüz tek uykuya devam ediyorum mecburen…bari akşam erken uyusun da gece uyusun diye. Her bebek farklı işte. Bu arada sık uyanmaları diş sancısından ve emerek vs gibi destekle uykuya geçtiği için de olabiliyor. Bu aylarda bu durum zirve yapıyor. Desteksiz uykuya geçmeye çalışmanızı tavsiye ederim
M

Merve

30 Aralık 2025 21:00
Evet yasemin hanim desteksiz uykuya geçmemiz lazım ama asla geçmek istemiyor çok denedik uyanıyor yatakta oturuyor şu saat oldu hala uyumadı uyutmaya çalışıyoruz ne yapacağımı şaşırdım artık dayanacak gücüm gerçekten kalmadı gece gündüz demeden tek başımayım olmuyor
M

Melike M.

30 Aralık 2025 21:31
Bizde 10.5 aylıkken başladı atak .2 aya yakın sürdü.Çok çektik bizde.Desteksiz uyuduğu halde aslaa uyumak istemezdi.Geçici bi süreçmiş .Sabretmek gerekmiş

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir