9 Ay Uyku

98 görüntüleme
A

Aslı O.

3 Mayıs 2026 20:08
Kızım tam 9 aylık oldu 3-4 gündür uyutmak isterken dönüyor ve bşr anda emekleme pozisyonuna geçip oturuyor yatağın içinde ve ben her bu hareketi yaptığımda geri yatırıyorum o kadar yoruldum ki bu süre 40 dakika sürüyor be benim kollarımda hal kalmıyor bu süreç normal midir nasıl geçecek ben her kalktığında böyle yatırmam mı gerek bekliyorum kendisi belki yatar diye yok yatağın içinde emeklemeye başlıyor vallahi yoruldum 2 uyku yapıyor ilk son uykusunu 30 dakika yapmaya başladı 1 tane dişi dün patladı 3 tane de yolda bembeyaz çıktı çıkacak ama şu dönme sorunu nasıl geçecek hiç bilmiyorum lütfen yardımcı olabilir misiniz bana
H

Hazel G. ..

3 Mayıs 2026 20:13
Benim oğlum da 8aylık, yatağını baştan başa kaç kere emekliyor kaç kere dönüyor bilmiyorum  ama öğrendiklerini pekiştirmek istiyor diye sabretmeye çalışıyorum. Dediğiniz gibi dişleri de zorluyor, ağrısı oluyor. Geçici dönemler diye düşünüp kendimi telkin ediyorum 
Göktenur B.

Göktenur B.

3 Mayıs 2026 20:29
Ah aynı dert bende de hiç uyumak istemiyor sürekli oturuyor ne gündüz ne gece uykusu kalmadı bugün sadece gündüz tek uyku yaptırdım oda 1.5 saat anca şuan yeni uyuttum gece yarım saate bir uyanıp emek istiyor uyumak istemiyor bu sefer emerek uyutmadim zamanla geçer bu zamanlarda diye düşünüyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir