9 Ay Parmaktan Alınan Kan

87 görüntüleme
D

Deniz M.

2 Mart 2026 19:32
Merhaba bugün aşımız vardı 9 aylık kızım . Sağlık ocağında parmağından kan alındı şeker ölçüm aleti gibi bir şey , sonuç 19.4 çıktı yüksek . Yarın kolundan damar yolundan aldırıcam çünkü parmaktan alınan kanlarda sapma ve yanlış sonuç olabiliyormuş . Başına gelen var mı acaba ? Endişe ettim
M

Melek M.

2 Mart 2026 20:02
Ben yaptırdım ama bizimki 11 çıkmıştı düşük demişti
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

2 Mart 2026 20:02
Parmaktan kan aldırmak hiç mantıklı değil 9. Ayda normal kan tahlili yaptırıp bebeğin genel durumu hakkında bilgi sahibi olmanız yeterli başka türlü bir tahlile hiç gerek yok
Emel C.

Emel C.

2 Mart 2026 20:09
Bende yaptırdım kan tahlili ama normal kan alıp yaptılar bu ne için acaba anlayamadım
T

Tuğba B. ..

2 Mart 2026 20:15
Bizdede parmaktan aldılar kan ilacını bir şişe daha kullan bırak dedi pek güvenemedim ben devam ettim bırakmadım
D

Deniz M.

2 Mart 2026 20:27
Valla sağlık ocağına gittik bugün , eve hemşire parmaktan kan alıcam dedi kendi çocuk doktorumuz 1 yaşta alırız demişti . Yani hemoglobin bakılıyor ama bize demire bakıcam dedi sonuç çıkınca da demiri kesin bence dedi . Bende kendi doktorumuza yazdım yarın içim rahat etsin diye koldan alınmasını istedim
D

Deniz M.

2 Mart 2026 20:28
Yani kendi tercihim değildi tabiki ama sağlık ocağına da aşı için gidiyoruz devletin olanlar için . Bende hayır demedim ama anlamadım , sonra araştırınca o aletin kalibrasyonu , yanılma payı olduğunu okudum
Betül �.

Betül ..

2 Mart 2026 22:02
Bizim klinik doktorumuzda parmaktan Crp ve belli vitaminlere bakıyor.Damardan alınan kan gibi kapsamlı değil tabiki.Ama kan aldıracak kadar şiddetli bir hastalığımız olmadı çok şükür.Sadece 1 kere aldırdık ve çinko eksikliği çıktı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir