9 Ay Kilosu Çok Az

258 görüntüleme
F

Fatma S.

27 Nisan 2026 13:48
Kız bebek 9 aylık kilosu ve boyu geriden geliyor. 7.800 gram çok zayıf iştahı 2 haftadır hiç yok ne yapmalıyım 
O

Ozlem

27 Nisan 2026 13:54
Kendi persentilinde büyüyorsa telaş yapmayın bence. Benim kızımda 7800 dü on aylıkken. Şuan 12 aylık 8500. Çok kafaya taktım ama yemeyince yemiyorlar. Değerlerinde düşüklük varsa yerine koyuldugunda düzelebilir belki. Biz b12 kullanınca biraz toparladık iştahı. Doktorunuzla görüştünüz mü
F

Fatma S.

27 Nisan 2026 14:20
Ozlem
Kendi persentilinde büyüyorsa telaş yapmayın bence. Benim kızımda 7800 dü on aylıkken. Şuan 12 aylık 8500. Çok kafaya taktım ama yemeyince yemiyorlar. Değerlerinde düşüklük varsa yerine koyuldugunda düzelebilir belki. Biz b12 kullanınca biraz toparladık iştahı. Doktorunuzla görüştünüz mü
Bugün randevu aldım götüreceğim inşallah. İştahı biraz düzelmiş ti 2 hafta önce burun akıntısı ateş iştahsızlık başladı. Burun akıntısı ve ateş düzeldi ama iştahı hala aynı. En fazla 4 5 tatlı kaşığı yer.

İlk defa anne olunca bilmiyorum çok farklı hisssediyorum sağlık ocağından geldiğimden beridir içim titriyor
L

Lale

Premium Üye
27 Nisan 2026 14:29
Bugün 11 aylık olduk kilomuz 8.kız bebek.Hiç iştahı yok beslenme reddi var. Ne mama ne ek gıda almak istemiyor. Zorla veriyorum ben de. Tepki oluştu maalesef ne yapacağımı bende bilmiyorum
F

Fatma S.

27 Nisan 2026 14:47
Lale
Bugün 11 aylık olduk kilomuz 8.kız bebek.Hiç iştahı yok beslenme reddi var. Ne mama ne ek gıda almak istemiyor. Zorla veriyorum ben de. Tepki oluştu maalesef ne yapacağımı bende bilmiyorum
Çok zor inanki
K

Kevser K. ..

27 Nisan 2026 15:59
1 yaşına kadar yemek yemesi çok önemli değil hala tadım aşamalarında bol bol emziririn sütünüzün kalitesi bol tahin kuruyemiş muz tüketmeye önem verin
K

Kevser K. ..

27 Nisan 2026 16:00
Yemeklerle oynamasına kirlenmesine izin verin 
F

Fatma S.

27 Nisan 2026 16:40
Kevser Karadağ
Yemeklerle oynamasına kirlenmesine izin verin 
Eline vermeğe çalışıyorum her şeyi ama büyük parçalar alıp boğazında kalıyo öğürüyor
K

Kevser K. ..

27 Nisan 2026 16:49
Püreden biraz daha kalın olsun çok büyük parçalar daha çok erken
F

Fatma S.

27 Nisan 2026 17:58
Kevser Karadağ
Püreden biraz daha kalın olsun çok büyük parçalar daha çok erken
Parmak gıdalar yapıyorum eline veriyorum mesela ağzına çoğunlukla alıp ısırıyo
O

Ozlem

29 Nisan 2026 12:24
Fatma Süer
Bugün randevu aldım götüreceğim inşallah. İştahı biraz düzelmiş ti 2 hafta önce burun akıntısı ateş iştahsızlık başladı. Burun akıntısı ve ateş düzeldi ama iştahı hala aynı. En fazla 4 5 tatlı kaşığı yer.

İlk defa anne olunca bilmiyorum çok farklı hisssediyorum sağlık ocağından geldiğimden beridir içim titriyor
Çok haklısınız yemek yemeyen bebek çok zor. Ben kendimde çok çabalıyorum. Balkonda etrafı izlerken yiyor. kendi yiyeceği zaman masada yiyor. Mesela bi gün çok güzel yiyor diyorsam ertesi gün yemiyor. Doktora gittiğinizde inşallah sorununuz giderilir :)
F

Fatma S.

29 Nisan 2026 13:35
Ozlem
Çok haklısınız yemek yemeyen bebek çok zor. Ben kendimde çok çabalıyorum. Balkonda etrafı izlerken yiyor. kendi yiyeceği zaman masada yiyor. Mesela bi gün çok güzel yiyor diyorsam ertesi gün yemiyor. Doktora gittiğinizde inşallah sorununuz giderilir :)
Allah razı olsun inşallah kardeşim inş düzelirler
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir