9 Ay İki Uykuya Geçiş

97 görüntüleme
M

Merve

25 Nisan 2026 20:20
Bebeğim bugün 9 aylık oldu ama normalde 3 uyku yapar hepsi de çok düzenli gider en geç 9 da uyumuş olurdu şimdi sabah 7 buçukta kalkıyor 3 uyku yaptığım zaman gece uykusu çok geçe kalıyor ama bugün iki uyku deneyelim dedim bu kez de gece uykusu ile son uykunun arası neredeyse 4 buçuk saat sürdü çok uykusu geliyor 8 de yatırdım bilmiyorum nasıl yapacağım anneler tecrübelerinizi paylaşır mısınızzzz
Aslı

Aslı

25 Nisan 2026 20:47
Merhaba, aslında 3 3.5 saat uyanık kalabilir 9 aylık bir bebek. 7 buçukta kalkıyorsa ilk uyku 10, 11de uyansa ikinci uyku 14:30, 15:30,16:00 kalkıncada akşam uykusu 20:00 olarak yaptırılabilir genelde böyle yapılır uyku eğitmenleri.
M

Merve

25 Nisan 2026 20:48
Aslı
Merhaba, aslında 3 3.5 saat uyanık kalabilir 9 aylık bir bebek. 7 buçukta kalkıyorsa ilk uyku 10, 11de uyansa ikinci uyku 14:30, 15:30,16:00 kalkıncada akşam uykusu 20:00 olarak yaptırılabilir genelde böyle yapılır uyku eğitmenleri.
Aslı hanım bugün tam olarak aynı saatlerde yattı 10 da uyudu 11:30 da uyandı 14:00 uyudu dışarıda olduğumuz için 16:00 da uyandı evde bu kadar uyumaz normalde akşam da 20:00 a kadar çok zor dayandı artık ağlamaya başlıyor uykusuzluktan daha erken de yatırmak istemiyorum
Aslı

Aslı

25 Nisan 2026 20:51
Merve
Aslı hanım bugün tam olarak aynı saatlerde yattı 10 da uyudu 11:30 da uyandı 14:00 uyudu dışarıda olduğumuz için 16:00 da uyandı evde bu kadar uyumaz normalde akşam da 20:00 a kadar çok zor dayandı artık ağlamaya başlıyor uykusuzluktan daha erken de yatırmak istemiyorum
Evet haklısınız erken yatırırsanız da erken uyanıyorlar :( uykusu gelince oyalamak gerçekten zor oluyor. Bende erken uyanınca akşamları çok strese giriyorum 🥲
M

Merve

25 Nisan 2026 20:53
Aslı
Evet haklısınız erken yatırırsanız da erken uyanıyorlar :( uykusu gelince oyalamak gerçekten zor oluyor. Bende erken uyanınca akşamları çok strese giriyorum 🥲
Kesinlikle öyle dayanılmaz hal alıyorrr.. bu geçiş biraz zorlayacak ama bakalım
Aslı

Aslı

25 Nisan 2026 20:55
Merve
Kesinlikle öyle dayanılmaz hal alıyorrr.. bu geçiş biraz zorlayacak ama bakalım
Bence zamanla alışacaktır, ben gün içinde dayanabildiği kadar dayanmasını sağlıyorum bazen çok erken akşam uykusu yaptırmamak için tabi uyku aralığını çok kaçormıyorum ama bi yarım saat kadar öteleyebiliyorum, siz de doğru olanı yapıyormuşsunuz bence.Beyinleri uzun süre uyanık kalmaya alışacaktır zamanla 😇
M

Merve

25 Nisan 2026 21:00
Aslı
Bence zamanla alışacaktır, ben gün içinde dayanabildiği kadar dayanmasını sağlıyorum bazen çok erken akşam uykusu yaptırmamak için tabi uyku aralığını çok kaçormıyorum ama bi yarım saat kadar öteleyebiliyorum, siz de doğru olanı yapıyormuşsunuz bence.Beyinleri uzun süre uyanık kalmaya alışacaktır zamanla 😇
Umarım 😃 teşekkür ederim cevaplarınız için
A

Aslı O.

25 Nisan 2026 21:51
Benim kızım da 9 aylık 2 uyku yapıyor genelde 7 de uyanıyor 10.30 gibi uyuyor 12 de uyanıyor diğer uykusunu da 15.30 gibi yapıyor en geç 17.15 de bitiriyorum uykuyu akşam uyuması da 20.30 civarı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir