9 Ay Hareketlilik Az
46 görüntüleme
N
Nazan Ö.
6 Mart 2026 17:18
Oğlum dokuz aylık iki tane dişi çıktı oturabiliyor emeklemiyor karın üstü uzun süre bırakamıyorum rahatsız oluyor gece yatakta çok hareketli değil bazen hiç değil nasıl koyduysam öyle alıyorum sadece bir kez bir şeye tutunarak kendini havaya kaldırmaya çalıştığını gördüm onun dışında beş farklı kelime öğrendi emeklemesi için geç mi kaldı ya da bazı çocuklar emeklemeden direkt tutunup yürümeye başlıyorlar acaba öyle bir durum olabilir mi?
M
Merve Y.
6 Mart 2026 18:00
Yok yanlız değilsin. Benim oğlumda 9 aylık daha emeklemiyor. Bebek kendini ne zaman hazır hissederse o zaman emekler annesi hiç moralini bozma
N
Nazan Ö.
6 Mart 2026 19:14
Yok yanlız değilsin. Benim oğlumda 9 aylık daha emeklemiyor. Bebek kendini ne zaman hazır hissederse o zaman emekler annesi hiç moralini bozma

Ayşe V. ..
6 Mart 2026 19:33
Emeklemek bir gelişim basamağı değil benim kızım da emeklemiyor ama ellerimden tutup yürüyor öyle seviyor

Ceren
6 Mart 2026 19:50
benim kızım 8.5 aylık aynıydı bacaklarının üstünde bile duramıyordu çuval gibi düşüyordu sonra anneanne ve dede eğitime soktular biraz toparladık hala emeklemiyor tabi ama demem o ki bol bol yürütün kollarından tutup karın üstünde mızmızlansın