9. Ay Bir Anda Gece Uyuyamama Nöbetleri

37 görüntüleme
B

Bera N. H. ..

16 Ocak 2026 22:18
Bebeğim 40 haftalık, gece 4-5 kez uyanırdı. Emzik veya besleme yapardım. Dalardı hemen. 10 günlük seyahate gittik. 3 farklı ortam değişti. Araçla uzun yoldan eve döndük. Geldiğimizden beri uyuyamıyor. Gece 21.00 de zorla uykuya geçiyor. 00.00-05.00 arası emzikle, beslenmeyle vs asla uykuya dalamıyor. Ağlıyor, görüyorum çok yorgun ve uykusu var. Bedeni uyıyamadığı için çok yıprandı. Ne yapmalıyız? Lütfen yardımcı olabilecek olan yazsın.
M

Melike M.

16 Ocak 2026 22:26
Bizdede 9.ayda öyle oldu.Sanırım 9.ayda bu tarz durumlar yaşanıyor.Birde tatilde farklı ev farklı insanlar farklı düzen oldugu içinde bu şekilde huy ve uykusunda değişimler olabilirmiş.Biz bi çare bulamamıştık.Sadece sabretmeniz gerek.Beklemekten başka bişey yok çünkü
B

Bera N. H. ..

16 Ocak 2026 22:40
Çok gerilemelerden geçtik fakat bu başka sabaha kadar dalamıyor. Çok üzülüyorum gözleri kapalı, yataktan emekleyip kalkıyor. Uykuya dalamıyor. Saatlerce ağlıyor, ilk zamanlardaki gibi. Sizde de böyle miydi
Ö

Özge T.

16 Ocak 2026 22:47
Gündüz uykularınız mı bozuldu, çok mu uyarılıyor, diş sancıları mı ağırlaştı… aklıma bunlar geliyor.
B

Bera N. H. ..

16 Ocak 2026 23:12
Diş sancısı görünürde yok. Gündüz uykuları 2 kez aynı saatlerde ama kısa uyuyor. Genelde dışarı çıkarırdım çıkaramıyorum hava soğuk diye hep evdeyiz şuan uyarıldığını da sanmıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir