9. Ay Aşısı
44 görüntüleme
M
Merve.
14 Nisan 2026 09:49
9. Ay aşıyla birlikte menenjit aşılarını da yaptırabileceğimizi söyledi doktorumuz ama aynı günde yapılmasının herhangi bir zararı olur mu acaba? Yaptıran var mı? Menenjitin ilk dozunu olacak bexsero ve nimenrix olacak
G
Gül Y.
14 Nisan 2026 09:56
Birlikte yaptırmanızın bir sakıncası yok ama menenjit aşıları en ağır aşılar isterseniz araya 1-2 hafta koyabilirsiniz
M
Merve.
14 Nisan 2026 10:01
Birlikte yaptırmanızın bir sakıncası yok ama menenjit aşıları en ağır aşılar isterseniz araya 1-2 hafta koyabilirsiniz
G
Gül Y.
14 Nisan 2026 10:05
Ben de hemşire bir anneyim tabiki aşılar çok önemli ama çocuğumu da düşünüyorum menenjit aşıları ağır geçiyor ateşten ziyade ağrıları oluyor bu kadar yüklenmek bana doğru gelmiyor 2 ve 4. Ayda devlet aşıları oluyor 3 ve 5. Ayda menenjit ve rota aşılarını yaptırdık hepsinin arası 1 ay olmuş oldu rahat geçirdik
M
Merve.
14 Nisan 2026 10:37
Ben de diğer aşılarında genelde peş peşe yaptırmadım ama bunu da doktor böyle önerince açıkçası yine de üç aşı ve menenjit zaten ağır olduğu için bir emin olamadım. Muhtemelen arasına yine de bir hafta boşluk bırakacak şekilde yaptırırım çünkü ne olursa olsun dediğiniz gibi ağır bir aşı zaten bexsero her türlü ateş yapıyormuş