9. Ay Aşı

65 görüntüleme
S

Sümeyra B. ..

12 Aralık 2025 11:09
Bebeğim 8.5 aylık kanlı kakadan dolayı bir süre süt yumurta ve un içeren şeyleri tüketmemiştik. Şuan deniyoruz bu yiyecekleri bunu söylediğimde alerji riski var o yüzden 9.Ay aşısının hastanede yapılması gerekir dedi sağlık ocağı.
böyle bir durum yaşayan var mı acaba
Bir de yumurta beyazını aşıdan önce denemiş olması gerekiyor dedi
Y

Yağmur Y.

12 Aralık 2025 11:57
Evet hastanede takip eden bir doktorunuz vardır. Aşı onu yapması gerekiyor biz de aynı şekilde hastanede olduk.
Tuba F.

Tuba F.

12 Aralık 2025 13:36
Sümeyra hanım bizim de aynı durum var süt yumurta tüketmiyoruz 7 aylılığız, şuanda denemeleriniz nasıl geçiyor yiyecekleri sıkıntı oldu tekrar, bizim de sağlık ocağı aynı şekilde hastanede olmayı anlattı risk acısından evet
S

Sümeyra B. ..

12 Aralık 2025 19:34
Doktorumuz alerji testi istemedi öncelikle bende sü ürünleri ve yumurtayı bıraktım daha sonra ek gıda da Sebzelerde bir sıkıntı yaşamadık. Irmik verdiğimde kanlı kaka oldu onu da bıraktık. Doktorumuz ilk önce kek yapın sonra yoğurt çorbası dedi. Önce ben 3 gün bunları denedim sorun olmayınca bebeğime önce kek sonra yoğurt çorbası verdim. Daha sonra yoğurt deneyebilirsiniz dedi doktorumuz. Yoğurtta verdimkanlı kakayla karşılaşmadık ama son bir kaç gündür gazı oluyor bugünde pişik oldu ve bir iki kez kustu alerjisiyle ilgisi var mı tam emin olamadım.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir