9. Ay Aşı

130 görüntüleme
Hatice Z. Ç. .

Hatice Z. Ç. ..

22 Ağustos 2025 11:43
Merhaba. Oğlum 9 aylık aile hekimliğindeki hemşire bu aydaki aşının isteğe bağlı olduğunu 12. Ayda da olduğunu söyledi ben de istemedim. Bugün hastaneye 9. Ay kontrolüne gittik doktor çıkıştı neden yaptırmadın hemşire işinden kaçmış isteğe bağlı değil o aşı mutlaka yaptır ben çocuk doktoruyum dedi. Kime neye inanacağımizi şaşırdık. Büyükşehir de yaşamıyorum göç alan bir ilde de yaşamıyorum Osman hocam bunlara dikkat ediyordu sanırım başka şekilde bilgisi olan var mı
F

Fatma S. ..

22 Ağustos 2025 12:19
Osman Hoca daha önce bununla ilgili salgın olan bir yerde değilseniz yaptırmanıza gerek yok demişti çünkü sağlık ocağının dediği gibi 12. Ayda aynı aşı yapılıyor. Öyle biliyorum
Hatice Z. Ç. .

Hatice Z. Ç. ..

22 Ağustos 2025 12:24
Ben de öyle biliyorum o yüzden hemşireye istemiyorum demiştim o da siz bilirsiniz dedi ne desin
Bugün doktor çıkıştı resmen isteğe bağlı falan değil diye
B

Buse Y.

22 Ağustos 2025 12:27
9. Aydaki zorunlu değil hemşireyim ben salgın bölgelerine göre değişiyor ben yaptırdım oğluma şu an 10,5 aylık istanbulda yaşıyoruz salgın bölgesi büyük şehir olduğu için öneriyorlar . Tabiki size kalmış yaptırmazsanız red imzanızı verebilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir