9 10 Aylık Uyku
75 görüntüleme
G
Gülcan T. D.
16 Temmuz 2025 19:09
Bebeğim 10 aylık. 8.5ayliktan beri geceleri çok sık uyanıyor onun öncesinde de 1ay dis cikarma sureci oldu ysni yaklaşık 2.5aydir uyku diye bişey kalmadı. Odanın nemi sıcaklığı iyi burnu tıkalı degil hasta değil yeni bi dis yok. Uyku araligins rutinlerine her seyine dikkât ediyorum. Zaten doğduğundan beri dışarda uyumayan hep uyumak icin ev isteyen bi bebekti artık evde de uyumuyor daha doğrusu cok sık uyanıyor gündüz bile 1 saat utucak diye bazen 2 kez kalkıyor tekrar uyutuyorum.2 uyku yapıyor. Bi öneriniz var mi yaşayan bilen destek olmak isteyen?
Y
Yasemin U.
16 Temmuz 2025 19:33
Benimde aynı ya 11 ay olduk 10.ayından itibaren gece 1 ve 3 arası ağlıyarak uyanıyor oyun oynayıp geri yatıyor uyanınca hiç birşeyi yok yatınca sıkıntı yaşıyoruz diş sancısı olsa her gece aynı saattemi diyorum ama merak etme çok çok yakında çözüm bulmak için bir sürü yöntem deniyorum hangisi işe yararsa tekrardan yazacağım çok zor ya cidden
G
Gülcan T. D.
16 Temmuz 2025 19:46
Bi gecede 10dan fazla kalktığımız oluyo bazen dediğiniz gibi oturup oyun oynuyoruz artık tükendim cidden çok zor. Umarım bi yolu vardır ya da geçicidir