8aylık Kızım Aşırı Babacı

96 görüntüleme
G

Gözde Y.

20 Temmuz 2025 18:13
Babası kucağından indirdiği gibi sanki bir yerine birşey olmuş gibi ağlıyor bende aynı tepkiyi vermiyor bazen alınmıyor da değilim 😁 çok fazla emzirme şansım olmadı Çünkü sütüm çok az dı acaba kızımla aramdaki bağ güçlü değil mi
B

Büşra Y. ..

20 Temmuz 2025 18:42
Bebekler anneleriyle kendini bir bütün zannedermiş o yüzden babaya olan ilgi daha fazla olurmuş diye biliyorum
H

Habibe S.

20 Temmuz 2025 18:51
Aranızda ki bağ sadece sütle olacak bi şey değil böyle düşünmeyin lütfen, koca bir hayat boyunca annesisiniz onun. Ve evet sizle kendisini bir olarak görüyor, babalar bu hayatta fark ettikleri ilk kişi oluyorlar aslında olay sadece bu 🥰
G

Gözde Y.

20 Temmuz 2025 18:59
Malumunuz ki bizim toplumumuz okadar farklı ki emzirmediysen yada vajinal doğum yapmadıysanız tam anne sayılmıyorsunuz ve bu gibi durumlar da bir anneyi de ikileme sokup bu tarz fikirlere itebiliyorlar
H

Habibe S.

20 Temmuz 2025 19:01
Evet maalesef ben hem sezaryen oldum hemde mama ile besliyorum sadece, arada benimde aklıma garip şeyler geliyor fakat annelik sadece bunlar değil çok daha fazlası 💐

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir