8ay Öğün Sayısı

135 görüntüleme
M

Meliha T.

19 Şubat 2026 15:17
8 aylığız 3 ana öğün yiyoruz ama meyve asla yemiyor ara öğün olarak ne sunabiliriz kaç öğün yiyor sizin bebişler genelde
Fatma A. U.

Fatma A. U.

19 Şubat 2026 15:19
Bir öğünü muhallebi türü bişey yapıp içine elma armut rendeleyebilirsiniz
M

Meliha T.

19 Şubat 2026 15:20

Fatma Albina U

Bir öğünü muhallebi türü bişey yapıp içine elma armut rendeleyebilirsiniz

Ay hele onları hiç sevmiyor tadımlara öyle başlamıştık irmik yulaf unu karışımı meyve ezmeler içine öğürmüştü ve o dönem hiç yememişti o tarz bulamaç gibi şeylerden hiç hoşlanmıyor 🙁
Fatma A. U.

Fatma A. U.

19 Şubat 2026 15:23

Meliha Taşdemir

Ay hele onları hiç sevmiyor tadımlara öyle başlamıştık irmik yulaf unu karışımı meyve ezmeler içine öğürmüştü ve o dönem hiç yememişti o tarz bulamaç gibi şeylerden hiç hoşlanmıyor 🙁

Allah yardımcınız olsun
Ö

Özge T.

19 Şubat 2026 15:43
Merhaba üç ana öğün yiyor aralarda da süt içiyorsa ya da mama daha fazla ara öğüne zaten ihtiyacı yok bence ne zaman acıkacak🤭 öğünlerden birini atıştırmalığa çevirebilirsiniz daha minik zaten, meyve konusunda ben oğlum mandalina portakalı suyunu emdirerek tanıttım, elmayı rendeleyip eliyle yemesine izin verdim gibi gibi
M

Meliha T.

19 Şubat 2026 15:45

Özge Topçu

Merhaba üç ana öğün yiyor aralarda da süt içiyorsa ya da mama daha fazla ara öğüne zaten ihtiyacı yok bence ne zaman acıkacak🤭 öğünlerden birini atıştırmalığa çevirebilirsiniz daha minik zaten, meyve konusunda ben oğlum mandalina portakalı suyunu emdirerek tanıttım, elmayı rendeleyip eliyle yemesine izin verdim gibi gibi

evet emiyor gece gündüz aralarda aktif şekilde zaten sebzesini güzel yiyor o yüzden çok üstelemiyorum ama annelik işte bazen yetiyor mu meyve de yese iyi olur diye düşünüyor insan🫠
Ö

Özge T.

19 Şubat 2026 15:48

Meliha Taşdemir

evet emiyor gece gündüz aralarda aktif şekilde zaten sebzesini güzel yiyor o yüzden çok üstelemiyorum ama annelik işte bazen yetiyor mu meyve de yese iyi olur diye düşünüyor insan🫠

evet çok iyi anlıyorum o kaygılarımız hiç bitmiyor, mevsim meyvelerinden gidin olmasa da zorlamayın belki yaz meyvesi sevecektir 🍉 🥝☺️☺️
G

Gökçin N.

19 Şubat 2026 15:50
Ben elma, armut gibi meyveleri az su ile haşlıyorum, sonra patates ezici ile ezip irmik koyup kend suyunda birazcık daha pişirip veriyorum. Çok seviyor.
O

Ozlem

19 Şubat 2026 16:04
Benim bebeğimde yemiyor meyve haşlama normal muhallebili yoğurtlu vs hepsini sundum ama yemiyor. Belki yaz meyvelerini severler portakalı yemeyi seviyor ama asidik oldugu için çok veremiyorum :). 8 aylıkken bizde 3 ana öğün yapıyorduk
M

Meliha T.

19 Şubat 2026 16:07

Ozlem

Benim bebeğimde yemiyor meyve haşlama normal muhallebili yoğurtlu vs hepsini sundum ama yemiyor. Belki yaz meyvelerini severler portakalı yemeyi seviyor ama asidik oldugu için çok veremiyorum :). 8 aylıkken bizde 3 ana öğün yapıyorduk

Ay inşallah karpuz kavun şeftali falan yerler belki🙏🏻😅

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir