8ay Öğün Sayısı
135 görüntüleme
M
Meliha T.
19 Şubat 2026 15:17
8 aylığız 3 ana öğün yiyoruz ama meyve asla yemiyor ara öğün olarak ne sunabiliriz kaç öğün yiyor sizin bebişler genelde

Fatma A. U.
19 Şubat 2026 15:19
Bir öğünü muhallebi türü bişey yapıp içine elma armut rendeleyebilirsiniz
M
Meliha T.
19 Şubat 2026 15:20
Bir öğünü muhallebi türü bişey yapıp içine elma armut rendeleyebilirsiniz

Fatma A. U.
19 Şubat 2026 15:23
Ay hele onları hiç sevmiyor tadımlara öyle başlamıştık irmik yulaf unu karışımı meyve ezmeler içine öğürmüştü ve o dönem hiç yememişti o tarz bulamaç gibi şeylerden hiç hoşlanmıyor 🙁
Ö
Özge T.
19 Şubat 2026 15:43
Merhaba üç ana öğün yiyor aralarda da süt içiyorsa ya da mama daha fazla ara öğüne zaten ihtiyacı yok bence ne zaman acıkacak🤭 öğünlerden birini atıştırmalığa çevirebilirsiniz daha minik zaten, meyve konusunda ben oğlum mandalina portakalı suyunu emdirerek tanıttım, elmayı rendeleyip eliyle yemesine izin verdim gibi gibi
M
Meliha T.
19 Şubat 2026 15:45
Merhaba üç ana öğün yiyor aralarda da süt içiyorsa ya da mama daha fazla ara öğüne zaten ihtiyacı yok bence ne zaman acıkacak🤭 öğünlerden birini atıştırmalığa çevirebilirsiniz daha minik zaten, meyve konusunda ben oğlum mandalina portakalı suyunu emdirerek tanıttım, elmayı rendeleyip eliyle yemesine izin verdim gibi gibi
Ö
Özge T.
19 Şubat 2026 15:48
evet emiyor gece gündüz aralarda aktif şekilde zaten sebzesini güzel yiyor o yüzden çok üstelemiyorum ama annelik işte bazen yetiyor mu meyve de yese iyi olur diye düşünüyor insan🫠
G
Gökçin N.
19 Şubat 2026 15:50
Ben elma, armut gibi meyveleri az su ile haşlıyorum, sonra patates ezici ile ezip irmik koyup kend suyunda birazcık daha pişirip veriyorum. Çok seviyor.
O
Ozlem
19 Şubat 2026 16:04
Benim bebeğimde yemiyor meyve haşlama normal muhallebili yoğurtlu vs hepsini sundum ama yemiyor. Belki yaz meyvelerini severler portakalı yemeyi seviyor ama asidik oldugu için çok veremiyorum :). 8 aylıkken bizde 3 ana öğün yapıyorduk
M
Meliha T.
19 Şubat 2026 16:07
Benim bebeğimde yemiyor meyve haşlama normal muhallebili yoğurtlu vs hepsini sundum ama yemiyor. Belki yaz meyvelerini severler portakalı yemeyi seviyor ama asidik oldugu için çok veremiyorum :). 8 aylıkken bizde 3 ana öğün yapıyorduk