8.ay Atağı mı?
36 görüntüleme
L
Leyla E. A.
4 Mart 2026 21:18
7ay 22 günlük bebeğim ve son iki haftadır çıldırmak üzereyim bugün gece uykusuna geçirmeden önce gerçekten çıldırıcaktım hem uykusu var hem de uyumamak için ağlıyor direniyor perişan etti kendisini de beni de .gece saat başı uyanır doğduğundan beri ama bu iki haftadır uyanıyor tekrar uyutamıyorum çığlık çığlığa ağlıyor ve bi kaç gündür memeye geldiği an kafasını geriye atıyor emmek istemiyor meme reddi de mi yaşıyoruz gece uyanınca ağlamasının sebebi açlık olabilir mi işe başladım bi ay olmak üzere günde bi defa sağım yapıyorum sütüm her iki göğüsten en fazla 100 ml geliyor acaba yetmiyor mu bebeğe anlamıyorum biberon da tutmuyor bebeğimin bütün rutini bozuldu 3 saatte bir direnmeden uyuyan bebeğim gitti yerine bambaşka bir bebek geldi uzun uzun uyumadı hiç bi zaman ama direnmek yoktu bu bahsedilen 8. Ay atagı mı yoksa doymuyor mu çişli bez sayısı günde bi defa dolu alıyorum
Z
Zlyh z.
4 Mart 2026 21:28
Memede kafasını geri atıyor dediğiniz için reflü olabilirmi mide yatınca rahatsız oluyor hafif meyilli reflü yatağı rahat ettirirmi acaba . Doktoru bence bı detaylarla sizi daha iyi yönlendirir. Bez sayısıda çok az naçizane fikrim 🙏Allah yardımcınız olsun uykusuz geceleri bilirim
L
Leyla E. A.
4 Mart 2026 21:31
Yok reflüden değil direk memeye geldiği an almıyor ağlıyor evet bez sayısı da az mama veremiyorum içmiyor biberon da almıyor emmesi azaldı ek gıdaya başladığımızdan beri amin Allah razı olsun ayakta yürüyen zombi gibiyim işe git eve gel bebekle ilgilen ne gündüz uykum var ne gece uykum var 🥲