8.ay Atağı

183 görüntüleme
E

Elanur

21 Mart 2026 20:45
Merhabalar bebeğim 8 ay 24 günlük 1 haftadır uykularımız alt üst oldu gecemiz gündüz gibi sık uyanmalar ve şiddetli ağlamalarla geçiyor. Bundan önce uyku eğitimi vermiştim her şey olabildiğince düzenli ilerliyordu. Bir süredir ne uyku eğjtimi kaldı ne uyku saatimiz. Ayrılık kaygısı da var tabiki henüz dişimiz çıkmadı ama 8. Ay atağı sanırım çok zor ilerliyor. Kucağımda uyutuyorum bebeğimi benim gibi yaşayan var mı bir öneriniz nasıl yaptınız neler yapabilirim.
S

Sevgi B. T. ..

21 Mart 2026 21:23
Bizde sekiz aylığız aynı durumdayız ve bende ne yapacağımı bilmiyorum. Yanlız değilsiniz
E

Eliff

21 Mart 2026 21:27
Bizde ayni durumdayız kendi kendine düzelmesini bekliyorum🥺
Özge A.

Özge A.

21 Mart 2026 21:51
9. Ayın ortalarına dogru hafiflitor biz 8. Ayda hiç uyumamıstık nerdeyse yanından kalkamazdım krize girerdi
M

Melce Ş. G.

21 Mart 2026 22:09
Biz de aynı durumdayız ağlayarak uyanıyor maalesef. Yanında yatmamızı istiyor. Elimi üzerine koyuyorum genellikle hissetmesi için. Poposuna pışpış yapıyoruz. Arada kalkıp yanında mıyız diye kontrol ediyor.
E

Elanur

22 Mart 2026 00:58
Sevgi Büşra Turan
Bizde sekiz aylığız aynı durumdayız ve bende ne yapacağımı bilmiyorum. Yanlız değilsiniz
İnsanın elinden hiç bir şey gelmiyor Allah sürecimizi kolaylaştırsın inşallah
E

Elanur

22 Mart 2026 00:59
Eliff
Bizde ayni durumdayız kendi kendine düzelmesini bekliyorum🥺
İnşallah kısa sürede düzenlerine dönerler uykusuz kalmaları çok husursuz yapıyor 凉
E

Elanur

22 Mart 2026 01:05
Özge Alper
9. Ayın ortalarına dogru hafiflitor biz 8. Ayda hiç uyumamıstık nerdeyse yanından kalkamazdım krize girerdi
Evet bizde öyleyiz önceden yatağına yatırır uyuturdum şimdi yatağına yatıramıyorum ağlaması çok uzun sürüyor bazen uykusunda çığlık atıyor bazen ağlıyor ve uykuları çak kısa sürüyor [4.ay](4.ay) atağından daha zor geçiyor sanki üstüne bir de bu süreçte parmak emmeyi çok fazla alışkanlık yaptı kendisine parmağını ağzından çekince ayrıyeten ona da ağlıyor Allah'ım sürecimizi kolaylaştırsın hepimizin inşallah
E

Elanur

22 Mart 2026 01:05
Melce Şahin Gül
Biz de aynı durumdayız ağlayarak uyanıyor maalesef. Yanında yatmamızı istiyor. Elimi üzerine koyuyorum genellikle hissetmesi için. Poposuna pışpış yapıyoruz. Arada kalkıp yanında mıyız diye kontrol ediyor.
Aynıı gerçekten inşallah en yakın zamanda geçer
Özge A.

Özge A.

22 Mart 2026 14:01
Elanur🌷
Evet bizde öyleyiz önceden yatağına yatırır uyuturdum şimdi yatağına yatıramıyorum ağlaması çok uzun sürüyor bazen uykusunda çığlık atıyor bazen ağlıyor ve uykuları çak kısa sürüyor [4.ay](4.ay) atağından daha zor geçiyor sanki üstüne bir de bu süreçte parmak emmeyi çok fazla alışkanlık yaptı kendisine parmağını ağzından çekince ayrıyeten ona da ağlıyor Allah'ım sürecimizi kolaylaştırsın hepimizin inşallah
biz suan 10.5 aylıgız yani hala daha bazen krizi geliyor ama genel olarak cok hafifledi ama 8. Aydan benim cok afedersiniz dişle beraber içimden geçti diyebilrim
E

Elanur

22 Mart 2026 22:47
Özge Alper
biz suan 10.5 aylıgız yani hala daha bazen krizi geliyor ama genel olarak cok hafifledi ama 8. Aydan benim cok afedersiniz dişle beraber içimden geçti diyebilrim
Gerçekten çok zor Allah sabır versin henüz hiç dişimiz çıkmadı ama huzursuzluğunun haddi hesabı yok artık stresten sırtıma koluma kramplar giriyor hemen atlatırız inşallah bu süreci. Uyku yok oyun yok ağlıyor sürekli kıpkırmızı oluyor çevrenin sözleri cabası kendimi kötü hissediyorum niye böyle ağlıyor diyorlar zaten bir de stres yapıyorum çevre cabası
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir