8ay Aşırı Gaz Kabız Uyumama

147 görüntüleme
Z

Zeynep G.

19 Şubat 2026 09:57
5 gündür kabız aşırı gazı var geceleri asla uyumuyor diş 2tane çıkardı asla uyuyamıyor devamlı ıkınıyor çok yoruldum ne yapabilirim
D

Damla k.

19 Şubat 2026 09:58
Bağırdaklarını rahatlatacak armut kabak gibi besinler yedirebilirsiniz daha birçok şey var ama bizde işe yarayanlar bunlardı
S

Seval Ö.

19 Şubat 2026 09:59
Hergun hındıstan cevızı yağı verın 1 çay kaşığı benım bebeğimde çok işe yaradı
Z

Zeynep G.

19 Şubat 2026 10:00

Damla kurt

Bağırdaklarını rahatlatacak armut kabak gibi besinler yedirebilirsiniz daha birçok şey var ama bizde işe yarayanlar bunlardı

Denedim kuru kayısı incir bile verdim asla etki etmedi kaka yapmaya çalışırken ağlıyor kuzum
Z

Zeynep G.

Seval Öcal

Hergun hındıstan cevızı yağı verın 1 çay kaşığı benım bebeğimde çok işe yaradı

Onu denemedim bir de ona bakayım teşekkür ederim
S

Seval Ö.

Diğer lifli beslenme çok ezbere bılgı artık mama kullanıyorsa kullandığınız mamada yapıyor olabılır
S

Seval Ö.

19 Şubat 2026 10:01
Yapmadığı gün ıkı kaşığa cıkarabılırsınız
K

Kübra Y.

19 Şubat 2026 10:02
Merhabalar Bende internette görmüştüm bebegi sürekli kabız oluyormuş hindistancevizi yağı vermiş düzene girmiş tuvaleti
Z

Zeynep G.

19 Şubat 2026 10:03

Seval Öcal

Diğer lifli beslenme çok ezbere bılgı artık mama kullanıyorsa kullandığınız mamada yapıyor olabılır

Mama sma kullanıyorduk geri çağırıldı bebelac a gectık geri çağırıldı Hipp aşırı gaz yaptı suan golden goat başladık 4 gün oldu
Z

Zeynep G.

19 Şubat 2026 10:04

Kübra Yıldız

Merhabalar Bende internette görmüştüm bebegi sürekli kabız oluyormuş hindistancevizi yağı vermiş düzene girmiş tuvaleti

Biri daha önerdi onu deneyeceğim
Fatma A. U.

Fatma A. U.

19 Şubat 2026 10:28
Top kimyon kaynatıp içiriz çok işe yarıyor
D

Damla k.

19 Şubat 2026 14:11
Ya benim oğlum da aynı şekildeydı yaparken ıkınıyordu doktorumuza söyledik çok fazla ıkındığı için poposunda çatlak oluşmuş. Çatlak da acıdığı için yapamıyor minikler . Dediğim gibi rahatlatıcı besinler vermeye devam ettim krem vermişti onunda kullandım düzenli. Şu an yine zorlanıyor ama en azından yapacak kadar düzeldi
D

Damla k.

19 Şubat 2026 14:12

Damla kurt

Ya benim oğlum da aynı şekildeydı yaparken ıkınıyordu doktorumuza söyledik çok fazla ıkındığı için poposunda çatlak oluşmuş. Çatlak da acıdığı için yapamıyor minikler . Dediğim gibi rahatlatıcı besinler vermeye devam ettim krem vermişti onunda kullandım düzenli. Şu an yine zorlanıyor ama en azından yapacak kadar düzeldi

Kremleri burdan söylemen doğru mu bilmiyorum isterseniz siz de bi doktorunuza danışın
G

Gülcan Ş.

19 Şubat 2026 14:25

Zeynep Güngör

Mama sma kullanıyorduk geri çağırıldı bebelac a gectık geri çağırıldı Hipp aşırı gaz yaptı suan golden goat başladık 4 gün oldu

Bizde aptamil pronutra kullanıyorduk son ürünleri çok kötü kokuyordu kızım asla içemiyordu mamamil aldık 5 gün kabızlık yaşadı kabızlıktan dolayı pişik ve yaraları oluştu dün prosyneo kullanmaya başladım bence mamanizi degıstırdın çünkü ben kendım yaşadım ne yaptıysam olmadı en son mamayı değiştirdim
Z

Zeynep G.

20 Şubat 2026 11:24

Gülcan Şahan

Bizde aptamil pronutra kullanıyorduk son ürünleri çok kötü kokuyordu kızım asla içemiyordu mamamil aldık 5 gün kabızlık yaşadı kabızlıktan dolayı pişik ve yaraları oluştu dün prosyneo kullanmaya başladım bence mamanizi degıstırdın çünkü ben kendım yaşadım ne yaptıysam olmadı en son mamayı değiştirdim

Mamayı 3.değiştirişim golden goat a geçtim en son
G

Gülcan Ş.

20 Şubat 2026 14:12

Zeynep Güngör

Mamayı 3.değiştirişim golden goat a geçtim en son

Kabızlıgı hala devam ediyor mu
Y

Yasemin D. ..

21 Şubat 2026 07:38
Sekiz aylık gündüzleri uzun uyuması yok emziriyorum emerken uyuyor beşiğime koyunca uyanıyor ne yapmam gerekiyor uzun uyuması için yoksa normal mi
Z

Zeynep G.

22 Şubat 2026 11:58

Gülcan Şahan

Kabızlıgı hala devam ediyor mu

Evet devam edıyır
Z

Zeynep G.

22 Şubat 2026 11:59

Yasemin Durmuş

Sekiz aylık gündüzleri uzun uyuması yok emziriyorum emerken uyuyor beşiğime koyunca uyanıyor ne yapmam gerekiyor uzun uyuması için yoksa normal mi

Bizde aynı durumdayız vallahi bi çözüm bulamadık
G

Gülcan Ş.

22 Şubat 2026 13:14
Biz de dünden beri kabızlık var Allah ım artık büyüsünler orta yolu bulamıyorum ishal bitse kabız oluyor kabız bitse ishal olur nedir bu ya

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir