8,5 Aylık Uyurken İnatlaşma
124 görüntüleme
G
Gamze V.
25 Haziran 2026 14:12
Bebeğim 8,5 aylık çok uykusu olduğu halde uykuya direniyor.
Bu aylarda kazandığı yeteneklerden dolayı uyku gerilemesi oluyor biliyorum ancak uyutmaya çalıştığımda kalkıp oynamasına izin verince de sanki sözümden çıkacak , beni dinlemeyecekmiş ve her seferinde ağlamayla inatlaşmayla kendi istediğini yaptırmaya çalışacakmış hissediyorum.
Böyle olunca da ikimiz de inatlaşıyoru ve zor uykuya dalıyor.
Bu durumda siz ne yapıyosunuz, yaptığım doğru mu yanlış mı sizden de fikir rica ederim.
Bu aylarda kazandığı yeteneklerden dolayı uyku gerilemesi oluyor biliyorum ancak uyutmaya çalıştığımda kalkıp oynamasına izin verince de sanki sözümden çıkacak , beni dinlemeyecekmiş ve her seferinde ağlamayla inatlaşmayla kendi istediğini yaptırmaya çalışacakmış hissediyorum.
Böyle olunca da ikimiz de inatlaşıyoru ve zor uykuya dalıyor.
Bu durumda siz ne yapıyosunuz, yaptığım doğru mu yanlış mı sizden de fikir rica ederim.

Begüm A.
25 Haziran 2026 14:35
Bazen benimki de çok inatlaşıyor ben çok ağlamadığı sürece almıyorum beşiğinden ki zaten uyku saatini genelde kendisi belirliyor ama çok sıkıntı yaşarsak ninni söylüyorum bir de sağarak beslediğim için uyumadan önce içiyor sütünü o yüzden çok ağlamasına fırsat benimki de 9 aylık olmak üzere bu arada
Z
Zeynep O. ..
25 Haziran 2026 16:00
Benimki de 9 aylık olmak üzere aynı durumdayız 8. Aya girdigimizdne beri. Siz kaç saatte bir uyutuyorsunuz

Begüm A.
25 Haziran 2026 22:41
Benimki de 9 aylık olmak üzere aynı durumdayız 8. Aya girdigimizdne beri. Siz kaç saatte bir uyutuyorsunuz
G
Gamze V.
25 Haziran 2026 22:42
Benimki de aynı şekilde uykusunu belli ettikçe uyutmaya çalışıyorum ama genelde 2.30 - 3 saat aralığına denk geliyor

Begüm A.
26 Haziran 2026 07:37
Benimki de aynı şekilde uykusunu belli ettikçe uyutmaya çalışıyorum ama genelde 2.30 - 3 saat aralığına denk geliyor
Yükleniyor...