8.5 Aylık Uyku Sorunu
86 görüntüleme
H
Hatice İ. ..
23 Şubat 2026 21:44
Bir süredir Gece çığlık atarak uyanmalar vardi dis çıkarttı , ama son 4 -5 gündür hiç bir şekilde uyumak istemiyor doğduğundan beri 20-20.30 kesin uyuyan bebegim 21 30 u bulmaya başladı gözleri kapalı ama müthiş derecede direniyor uykuya 7 ya da 8 defa en iyi ihtimalle 5 defa kalkmaya başladı bazen Süt içiyor bazen içmiyor, desteksiz büyüttüğüm için kucagimda sallayarak uyuttum şimdi ayıramıyorum ,gün içinde de hep kucağa gelmek istiyor , en az 1 saat uyutmak için çabalıyorum yanıma yatırıp pispislayarak uyutmaya çalıştım olmadı, ayağımda sallıyorum olmuyor, babası sallıyor olmuyor uykusuzluk beni de vurdu ne yapacağımı şaştım, önerilerinizi bekliyorum

Ebru K. ..
23 Şubat 2026 22:08
7 ay 30 günlük bebeğim şu 6 gündür bu durum var dün farkettim kulağı akmış onları temizledim diş kulağa vuruyor galiba ve ayağımda salıyarak uyuyor sabaha kadar malaesef öneri olursa benim için de iyi olur
B
Burcu ..
23 Şubat 2026 22:48
Karnına bal sürmeyi dene, ayak altına da zeytin yagı yada krem. Bazen karnı da öyle yapıyolar,karnı ısınınca da rahat uyuyolar ortam aşırı sıcak değlse, 22 ideal genelde