8.5 Aylik Ek Gida Reddi

129 görüntüleme
B

Beyza ..

29 Temmuz 2025 09:12
Yani disten dolayimi yoksa sicaktan mi kalıcı olmaz dimi çok korkuyorum yedigi şeyleri yemiyor yeni şeyler veriyorum onlarida yemiyor neler oluyor
A

Ayşe N. D.

29 Temmuz 2025 10:07
Galiba bu dönemde tüm çocuklar aynı 1 yaşına yeni girdi 1 kaşık bişey yediremiyor ben de anlamadım ne olduğunu :(
S

Sultan G.

29 Temmuz 2025 10:36
Benim bebeğimde 6.5 aylık doktorumuzun önerisiyle 5 aylıkken başladık ek gıdaya gayet güzel tadımları yaptık bitirdik. Ama son dört gündür hiçbir şey yediremiyorum çözümü var mı?
B

Beyza ..

29 Temmuz 2025 10:56
Benimki zaten kilo alıyor mama veriyorum istemiyor hiç istemedi anne sütü istiyor hep biberondan icmesini bilmiyor alısmadi
A

Ayşe N. D.

29 Temmuz 2025 13:16
6.5 aylıkken çok yemek için zorlamamak gerek öğün olarak değil tadım şuan 1 çay kaşığı bile bişey yese tadımdır diyor Osman Hoca 8.5 ayda tam öğün değil diye biliyorum ek gıda 9 10 aydan sonra öğün yerine geçiyor bildiklerim bu şekilde ama şu zamanlarda bebişlerde genel bi iştahsızlık hakim :(
A

Ayşe N. D.

29 Temmuz 2025 13:17
Anne sütü öncesine koy ek gıdasını karnı aç olsun yer değiştir doyuyorsa o yüzden de istemez
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir