8.5 Aylik Ek Gida Reddi

79 görüntüleme
B

Beyza ..

29 Temmuz 2025 06:12
Yani disten dolayimi yoksa sicaktan mi kalıcı olmaz dimi çok korkuyorum yedigi şeyleri yemiyor yeni şeyler veriyorum onlarida yemiyor neler oluyor
A

Ayşe N. D.

29 Temmuz 2025 07:07
Galiba bu dönemde tüm çocuklar aynı 1 yaşına yeni girdi 1 kaşık bişey yediremiyor ben de anlamadım ne olduğunu :(
S

Sultan G.

29 Temmuz 2025 07:36
Benim bebeğimde 6.5 aylık doktorumuzun önerisiyle 5 aylıkken başladık ek gıdaya gayet güzel tadımları yaptık bitirdik. Ama son dört gündür hiçbir şey yediremiyorum çözümü var mı?
B

Beyza ..

29 Temmuz 2025 07:56
Benimki zaten kilo alıyor mama veriyorum istemiyor hiç istemedi anne sütü istiyor hep biberondan icmesini bilmiyor alısmadi
A

Ayşe N. D.

29 Temmuz 2025 10:16
6.5 aylıkken çok yemek için zorlamamak gerek öğün olarak değil tadım şuan 1 çay kaşığı bile bişey yese tadımdır diyor Osman Hoca 8.5 ayda tam öğün değil diye biliyorum ek gıda 9 10 aydan sonra öğün yerine geçiyor bildiklerim bu şekilde ama şu zamanlarda bebişlerde genel bi iştahsızlık hakim :(
A

Ayşe N. D.

29 Temmuz 2025 10:17
Anne sütü öncesine koy ek gıdasını karnı aç olsun yer değiştir doyuyorsa o yüzden de istemez

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir