8.5 Aylık Ek Gıda

86 görüntüleme
M

Meliha T.

1 Mart 2026 15:57
Arkadaşlar bebeğim 8.5 aylık 3 ana öğün yiyor anne sütü alıyor az ölçülü porsiyonlar yapııyorum bazen bitiriyor bazen azıcık bırakıyor porsiyon olarak nasıl ilerliyorsunuz acaba ?
Fatma A. U.

Fatma A. U.

1 Mart 2026 17:35
Benim kızım 8 ay 7 günlük sabah kahvaltısında çok fazla bişey yemiyor süt alerjisi var öğlen çorba tarzı yediriyorum ikindin meyve veriyorım akşamda ne yersek ondan yiyor mamayla besleniyor dediğiniz gibi ölçülü ilerliyoruz
M

Meliha T.

1 Mart 2026 17:43
Teşekkür ederim🥰
B

Betul G.

1 Mart 2026 21:30
Arkadaslar benim kizim 8 aylik ve eg gidaya duzgun başlayamadık [6.aydan](6.aydan) beri veriyorum tadımlar ama yemiyor buharda püre yaptım herseyi denedim istemiyor ne yapmaliyim
M

Meliha T.

1 Mart 2026 21:44

Betul Gk

Arkadaslar benim kizim 8 aylik ve eg gidaya duzgun başlayamadık [6.aydan](6.aydan) beri veriyorum tadımlar ama yemiyor buharda püre yaptım herseyi denedim istemiyor ne yapmaliyim

Zorlamayın her bebek ilerleyişi farklıdır benim bebeğim de püre hiç yemiyor ben hep çatalla ezip verdim ve bulamaç gibi karışımları sevmedi hiç bir zaman bende normal tek tek verdim çoğu şeyi zamanla alışıyorlar 1 yaşına kadar her şeyin tadına baktırmak önemli olan merak etmeyin alışacaktır
B

Betul G.

1 Mart 2026 22:10

Meliha Taşdemir

Zorlamayın her bebek ilerleyişi farklıdır benim bebeğim de püre hiç yemiyor ben hep çatalla ezip verdim ve bulamaç gibi karışımları sevmedi hiç bir zaman bende normal tek tek verdim çoğu şeyi zamanla alışıyorlar 1 yaşına kadar her şeyin tadına baktırmak önemli olan merak etmeyin alışacaktır

Teşekkür ediyorum ,zorlamıyorum da tadına baktırıyorum ama çiğneme refleksi icin gec kalır mıyız onu dusunuyorum
M

Meliha T.

2 Mart 2026 09:51

Betul Gk

Teşekkür ediyorum ,zorlamıyorum da tadına baktırıyorum ama çiğneme refleksi icin gec kalır mıyız onu dusunuyorum

Pütürlü gıda verirseniz çiğneme refleksi gelişir hemen merak etmeyin😇

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir