8.5 Aylık Bebeğim 2 Saatte Bir Mama İstiyor Asla Uyumuyor Yemeden

165 görüntüleme
M

M B.

7 Temmuz 2026 23:10
Çok zor bi doğum geçirdiğim için beslenemediğimden sütüm hızlı kesildi. Gerçekten artık çok yoruldum 2 saatte bir 120ml mama içiyor aylardır mama vermezsem asla geri uyumuyor ağlıyor. Yani belli ki aç çocuğum. Gece muhallebisi yaptığımda ise ilk başta 4 saat uyuyor sonra yine 2 saatte bir uyanmaya devam ediyor. Nasıl çözebilirim bunu? 2 dişi çıktı onlar çürüyecek diye korkuyorum
Fatma A. .

Fatma A. ..

7 Temmuz 2026 23:20
Benim bebeğim de gece 2 saatte bir emmeye kalkıyor ama asla ek gıda yemiyor 3 haftadır. Eltimin bebeği 9 aylık o gece beslenmesini bitirmiş yatmadan önce ek gıda yediriyormus üstüne mama iciriyormus sen de öyle dene istersen belki daha uzun uyur.
Ö

Özge T.

7 Temmuz 2026 23:40
2 saatte bir uyanması çok normal bence, benim oğlum da öyleydi
H

Hatice A.

8 Temmuz 2026 00:52
Mama miktarını arttırmayı denediniz mi? Ayına göre 120 ml az geliyor olabilir.
E

Ece ..

8 Temmuz 2026 01:05
Benimde bebeğim şuan 8 aylık gece emzirmelerim arttı atak dönemi mi dedim başta ama üst 2 dişi birden çıkıyor belki sizinde diş çıkıyorsa ondan kaynaklı olabilir
M

M B.

8 Temmuz 2026 07:45
Fatma Aslan
Benim bebeğim de gece 2 saatte bir emmeye kalkıyor ama asla ek gıda yemiyor 3 haftadır. Eltimin bebeği 9 aylık o gece beslenmesini bitirmiş yatmadan önce ek gıda yediriyormus üstüne mama iciriyormus sen de öyle dene istersen belki daha uzun uyur.
Denedim ama maalesef yine aynı. Ek gıdayı da iyi yiyor maşallah gece yine acıkıyor ama öyle şişman bi bebek değil normal
M

M B.

8 Temmuz 2026 07:46
Hatice A🦋
Mama miktarını arttırmayı denediniz mi? Ayına göre 120 ml az geliyor olabilir.
150 180 versem de 120sini içip gerisini bırakıyor:/
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir