8.5 Aylık Bebeğim 2 Saatte Bir Mama İstiyor Asla Uyumuyor Yemeden
165 görüntüleme
M
M B.
7 Temmuz 2026 23:10
Çok zor bi doğum geçirdiğim için beslenemediğimden sütüm hızlı kesildi. Gerçekten artık çok yoruldum 2 saatte bir 120ml mama içiyor aylardır mama vermezsem asla geri uyumuyor ağlıyor. Yani belli ki aç çocuğum. Gece muhallebisi yaptığımda ise ilk başta 4 saat uyuyor sonra yine 2 saatte bir uyanmaya devam ediyor. Nasıl çözebilirim bunu? 2 dişi çıktı onlar çürüyecek diye korkuyorum

Fatma A. ..
7 Temmuz 2026 23:20
Benim bebeğim de gece 2 saatte bir emmeye kalkıyor ama asla ek gıda yemiyor 3 haftadır. Eltimin bebeği 9 aylık o gece beslenmesini bitirmiş yatmadan önce ek gıda yediriyormus üstüne mama iciriyormus sen de öyle dene istersen belki daha uzun uyur.
Ö
Özge T.
7 Temmuz 2026 23:40
2 saatte bir uyanması çok normal bence, benim oğlum da öyleydi
H
Hatice A.
8 Temmuz 2026 00:52
Mama miktarını arttırmayı denediniz mi? Ayına göre 120 ml az geliyor olabilir.
E
Ece ..
8 Temmuz 2026 01:05
Benimde bebeğim şuan 8 aylık gece emzirmelerim arttı atak dönemi mi dedim başta ama üst 2 dişi birden çıkıyor belki sizinde diş çıkıyorsa ondan kaynaklı olabilir
M
M B.
8 Temmuz 2026 07:45
Benim bebeğim de gece 2 saatte bir emmeye kalkıyor ama asla ek gıda yemiyor 3 haftadır. Eltimin bebeği 9 aylık o gece beslenmesini bitirmiş yatmadan önce ek gıda yediriyormus üstüne mama iciriyormus sen de öyle dene istersen belki daha uzun uyur.
M
M B.
8 Temmuz 2026 07:46
Mama miktarını arttırmayı denediniz mi? Ayına göre 120 ml az geliyor olabilir.
Yükleniyor...