8,5 Aylık Babanne Tercihi
696 görüntüleme

Çağla I.
9 Haziran 2026 11:34
Bebeğim bi kaç haftadıır özellikle babannesini görünce ona gitmek istiyor. Aynı evde yasıyoruz ve ben tüm gününmü cocugumla gecirmeme ragmen onu görünce aşırı heuecanlı ve seviniyor. Kıskanmıyorum ama [endişeleniyorum.acaba](endişeleniyorum.acaba) bi hata mı yaptım bi eksiklik mi var bende
T
Tuba ..
9 Haziran 2026 11:50
Ay hiç endişe etmeyimn 15. Ayına kadar benim oğlum da aynısıydı hatta ağlayınca babaannesine gider beni istemezdi ki öyle cok ya da her gün görüşen insanlar değildik uzaktalardı bir de her zaman gittiğimiz yer değildi yani düştüğünde ağladığında babaanneye gider ben almak istediğimde beni iterdi veya uyandiginda direk babaannesine koşar yanıma gelmezdi. [18.ay](18.ay) a bi girdi yapışık ikiz gibi olduk şu an 29 aylık o zamandan beri kimseye gitmiyor su içmeye bile gidemiyorum o derece kapı dışarı çıkamıyorum yatakta göremesin anne deyip ağlıyor yani sizlik bi durum yok hiç endişe etmeyin hatta bi bakıma daha iyi 😅
R
Rumeysa D.
9 Haziran 2026 13:08
Katılıyorum biz de 24 aylığız gün boyu kucağımda oturuyor 😂😂😂 başkasına gitmesi nefes almanız açısından çok önemli değerini bilin😂 ki zaten siz onun her şeyisiniz o sadece biraz farklılık olsun istemiş🩵

Çağla I.
9 Haziran 2026 13:10
Teşekkür ederiem kızlar ya doktora bile sordum ama annelik işte insan endişe ediyor
T
Tuba ..
9 Haziran 2026 18:49
Hiç endişe etme bütün gün seninle oldugu için oda değişik birini görünce ona yöneliyor bide daha küçük ayrılık kaygısı basladıgı dönemlerde bu zamanlar nimetmiş diyeceksin adım gibi eminim tadını cıkart hiç endişe etme 🩵
T
Tuba ..
9 Haziran 2026 18:53
Katılıyorum biz de 24 aylığız gün boyu kucağımda oturuyor 😂😂😂 başkasına gitmesi nefes almanız açısından çok önemli değerini bilin😂 ki zaten siz onun her şeyisiniz o sadece biraz farklılık olsun istemiş🩵
R
Rumeysa D.
9 Haziran 2026 19:18
İnsana bi süre sonra baygınlık geliyor vallaha 😅

Çağla I.
9 Haziran 2026 19:43
Ay içime su serpildi cidden . Bu tarz şeylerde doktordan değilde diğer annelerden duymak daha tatmin ediyo beni.
T
Tuba ..
10 Haziran 2026 14:44
Ay içime su serpildi cidden . Bu tarz şeylerde doktordan değilde diğer annelerden duymak daha tatmin ediyo beni.
T
Tuba ..
10 Haziran 2026 14:45
Öyle gerçekten ya bir de ben hala emziriyorum son bir aydır daha da düştü memeye artık gerçekten boğuluyorum yani😂😂😂😂 tırnaklarına taş değmesin ama insan gerçekten nefes almak istiyor bazen
R
Rumeysa D.
10 Haziran 2026 14:46
Allah yardımcın olsun bacım Allah aklımızı korusun daha da bisey diyemiyorum 😅😅
B
Billur O.
10 Haziran 2026 16:29
Keşke benimki de birazcık birilerine gitmek istese bence kıymetini bilin bu durumu zira odadan çıkamayanlar var😂
E
Ece ..
11 Haziran 2026 01:40
Merhabalar, bu durumu ben açıkçası kıskanıyorum benim de bebeğim annemle vakit geçirmeyi çok seviyor birlikte çok eğleniyorlar haftada 1-2 annem geliyor. Bir yandan çok bunalıp yoruluyorum annem sayesinde nefes alıyorum ama çocuğum için ben özel olmak istiyorum ağlayıp bana geldiğinde içten içe hoşuma gidiyor. Annelik tam bir delilik.
H
Hatice K. ..
11 Haziran 2026 10:46
Bizimde babaanne yakın oturuyor haftada 3 görüşüyoruz ya onlar gelir yada bizi yemeğe çağırır çocuğu görmek için şuan 8 aylığız bebeğim babaanne dedesinde hiç ağlamaz benim annemler uzakta ayda bir yada 2 ayda bir görüşürüz onlara öyle davranmıyor 1 hafta aynı evde onlarla olsak bile babaannesi gile yaptığı gibi yapmıyor sinirim bozuluyor kayınvalidemlere gitmek istemiyorum bu yüzden
G
Goncagül S.
20 Haziran 2026 00:35
Aynı durumdayız. 21 aylık oğlum şuanda, 4 aylıkken işe devam etmiştim. Bu süreye kdar da annem baktı. Annemi çok seviyor, beni daha az görmesine rağmen sürekli acaba annesi olduğumu biliyor mudur diye endişeleniyordum çünkü hep anneme uyum sağlıyordu. O ne derse yapıyor, huysuzlanmıyor, ağlayınca ona koşuyor felan bir süre sonra da şunu farkettim benim yanımdayken daha çok şımarıyor daha çok ağlıyor sebebi ise çocuklar anneye nazlanırmış 😍 bunu artık çok daha fazla hissetmeye başladım ve anne olduğumu bilmesi o kadar hoşuma gidiyor ki, içsel olarak bana anne anneme ise anneanne diye hitap ediyor ve bunu kendi kendine söylüyor biz öğretmedik. Bu tip yazıları çok okudum, o yüzden sizler de kötüye yorarak kendinizi hırpalamayın artık. Hiçbir anne mükemmel değildir, hepimiz çok yoruluyor zaman zaman bebeğimizi emanet edip yalnız kalabileceğimiz zamanlarımız olsun istiyoruz. Bu bizi kötü anne yapmaz, aksine mental sağlığımızı korumaya çalışıyoruz. Bunların hepsi çok doğal süreçler güzel annişler. Allah bebişlerimizi bize bağışlasın, hepsinin bahtı güzel yolu açık olsun. 🌸🌸

Çağla I.
20 Haziran 2026 00:44
Evet aslında en büyük korkum beni annesi olarak benimsiyor mu korkusu ? Acaba yansıtabiliyor muyum endişesi.. çünkü çevremde babannesine anne diye hitap edip hep onun yanında olmak isteyen çok çocuk [var.ben](var.ben) öyle olsun istemiyorum. Bebeğim kimlikleri iyi öğrensin [istiyorumm.ve](istiyorumm.ve) bunu kimseyi incitmeden yapmak istiyorum.
Yükleniyor...