8.5 Ay Kaşık Çatal Yemek Reddi

119 görüntüleme
S

Sena

9 Nisan 2026 22:39
8.5 aylık bebeğim yaklaşık 10 gündür çatalla kaşıkla verdiğim hiç bir ek gıdayı yemek istemiyor sadece kendi eliyle bir kaç ısırık alıp sonra yere atıyor benim elimle verdiğim hiç bir şeyi yemiyor
S

Seyhan B. ..

9 Nisan 2026 22:51
Benimde kizim 9 aylik aynı durumdayiz
S

Sena

9 Nisan 2026 23:00
Seyhan Baygümüş
Benimde kizim 9 aylik aynı durumdayiz
Ne yapılmalı nasıl bir yol izlenmeli ki acaba
E

Emine K.

9 Nisan 2026 23:29
Yiyecekleri bebişlerin önüne koysanızda kendileri ısırarak ,atarak,mıncıklarak yeseler daha çok keyif alırlar diye düşünüyorum.
S

Seyhan B. ..

9 Nisan 2026 23:38
Evet ama ben çok panik biriyim boğazına kacar takılır diye hiç öyle önüne koyup veremiyorum
B

Burcu B. Ö.

11 Nisan 2026 13:27
Merhaba benim bebeğim de 9 aylık diş çıkarıyor ama geçen hafta yiyordu bu hafta ne verirsem yemiyor sadece emmek istiyor ağzını kitliyor ağlıyor zorlamıyorum ama nerdeyse bir haftadır hiç ek gıda yemedi ne yapmam gerekin önerisi olan var mı
E

Esra K.

21 Nisan 2026 11:32
Benim oğlum 15 aylık 9. Ayda dediğiniz gibi uzattığım her şeyi reddetti ki ben ilk günden beri blw + kaşık gidiyorum sonra 12. Aya kadar kaşığı tamamen reddetti şimdi yavaş yavaş sadece yoğurt ve kuskusu kaşıkla yedirebiliyorum ama hala kaşıkla yememiz gereken tüm ürünleri reddediyor çorba+sulu yemek vs. bende içine meyve püreleri koymak için pouch aldım içine doldurup veriyorum öyle yiyor ve her öğüne kaşıkla yenicek bir şey ekliyorum hala en kötü parmak sokup tadına bakıyor ya da kendi kaşıkla yemeye çalışıyor ama çok zor sürekli katı şeyler ve parmak gıda yediği için çoğu zaman kabızlığımız da var bu konuda çözümü olan varsa dinlemek isterim çok yoruldum aylardır o yemek yerken çok eğleniyor döküyor saçıyor ama ben ne kadar yedi asla bilemiyorum köftesini yemiş diyorum bir bakıyorum köftenin yarısı yerde yarısı koltukta
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir