8,5-9 Aylık Emme Süresi

183 görüntüleme
D

Dilek K.

17 Haziran 2025 08:15
Bebeğim nerdeyse 9 aylık ve ek gıda neredeyse sıfır. Nadiren tüm gün için 1 çay bardağı yemiş olur o da haftada 1. Memeyi de 2-3 dk emip bırakıyor. Şu teklif ediyorum sık sık onu da istemiyor pek bazen içiyor. Çişli bez orta dolu 3 tane. Napmaliyim
niye emmiyor yemiyor bu bebek. Keyfi de yerinde genel olarak. Daha dişi de çıkmadı eli ağzı da ve kulacında genelde. Ne yapmalıyım?
B

Büşra A.

18 Haziran 2025 22:10
Bence zorlama benim çocuğum da ek gıda çok istemiyor emmek istiyor kendini memede rahatlatıyor genelde. Ve eli ağzındaysa salyası da varsa zannediyorum ki diştir belki de diş çıkaracağı için ek gıda reddediyor. Benim çocuğum 1 yaşında erkek 9 kilo herkes çok zayıf diyor ve umursamıyorum kafasını çevirdiği an yemek vermeyi bırakıyorum.
D

Dilek K.

19 Haziran 2025 09:28
Valla çok sabrediyorum bari emse ona da razıyım yani
B

Büşra A.

19 Haziran 2025 09:55
Sık sık teklif etmeyin bekleyin acıksın tok olan çocukta yemez zaten onların midesi ne ki. Çocuktan çocuğa değişiyor bazen çok yiyorlar bazen hiç birşey yemiyorlar kilo da gerileme varsa doktora gösterin ve kan değerlerine baktırın
B

Büşra A.

19 Haziran 2025 09:55
Kansızlık da işhahsızlığa neden oluyor
D

Dilek K.

19 Haziran 2025 17:31
Kontrolu var haftaya valla çok merak ediyorum zaten
B

Büşra A.

19 Haziran 2025 19:02
Umarım iyidir çocuğunuz ve sağlıklıdır 🌹
D

Dilek K.

20 Haziran 2025 06:24
İnşallah çok teşekkürler Busra hanım hepimizin bebişi coookkkkk sağlıklı olsun 🫶🏻🫶🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir