8 Haftalık Çok Uyuyor
85 görüntüleme
B
Birce
3 Mart 2026 14:23
8 haftalık kızımın uykuları biraz düzensiz. Bazı günler gün içinde neredeyse hiç uyumaz ve sürekli emmek isterken bazı günler de tüm gün uyuyor. Ben uyandırıyorum emmesi için. Çişi kakası yerinde ama bu kadar uyku-uyanıklık normal mi ?
G
G. Ç.
3 Mart 2026 14:41
Biz de o haftalarda yaşamıştık hatta doktora gittik çok uyuyor bir şey mi var diye yani yemek yemek istemiyor uyanmıyor acıkmıyor mu diye doktor uyumak istiyor gayet normal bişey demişti, gündüz uykusunu 3 saatten fazla olmasın demişti. Zaten anca o zamanlar uyudu şimdi yarım saat uyusa gündüz şükrediyorum onun için uyuduğunda sizde dinlemeye bakın imkan buldukca [5.aydan](5.aydan) sesleniyorum🙈😅
B
Birce
3 Mart 2026 14:42
Teşekkür ederim içim rahatladıı 💖
B
Büşra K. ..
3 Mart 2026 14:46
Biz de o haftalarda yaşamıştık hatta doktora gittik çok uyuyor bir şey mi var diye yani yemek yemek istemiyor uyanmıyor acıkmıyor mu diye doktor uyumak istiyor gayet normal bişey demişti, gündüz uykusunu 3 saatten fazla olmasın demişti. Zaten anca o zamanlar uyudu şimdi yarım saat uyusa gündüz şükrediyorum onun için uyuduğunda sizde dinlemeye bakın imkan buldukca [5.aydan](5.aydan) sesleniyorum
G
G. Ç.
3 Mart 2026 14:51
Merhaba benim kızım da 5 aylık tam konu başlığı oluşturacaktım yazınızı gördüm gündüzleri uyku saatleriniz neler benim kızım Sadece memede uyuyor yarım saat yani normal mi bu
B
Büşra K. ..
3 Mart 2026 14:53
20-30 dk anca fazlası yok maalesef bende sağımla besliyorum biberon içerken uyuyor hemen uyanıyor gecelerinde çok hizursuz uyumuyor maalesef sürekli uyanıyor bjlük pörçük uykular hep
G
G. Ç.
3 Mart 2026 15:12
Valla burdan okuduklarıma göre düzelmeyen bile var valla en iyisi olumlu düşünelim inşallah en yakın zamanda normalleşirler 🙈
B
Burcu ..
3 Mart 2026 16:08
Kızım 8 aylık olcak hala gece 1 sat 2 sat ara ile bazen yarım saat ara ile kalkıyor ne zaman düzene girecek bende merakla bekliyorum yani diş diyorum ama 4 aydan beri başladık böyleyiz gündüz bazen 1 saat bazen 2 saat yatıyor