8 Gündür Kakasını Yapmıyor

116 görüntüleme
Melekber A.

Melekber A.

23 Temmuz 2025 17:19
Bebeğim 3 ay 11 günlük anne sütüyle besleniyor 8 gündür kakasını yapmıyor 8 gün önce de salya gibiydi kakası lütfen yardımcı olur musunuz
A

Atike U. M. ..

23 Temmuz 2025 17:21
Sadece anne sütünü alıyorsa çok endişe etmeye lüzum yok der Osman hoca, 2 haftaya kadar yapmayabilir demişti. Yaptığında nasıl yaptığı önemli, yumuşaksa sorun yoktur. Ağızda salyalanma başlamıştır diş sebebiyle kaka artık genelde mukuslu olabilir. Kanlı olmamak kaydıyla
Melekber A.

Melekber A.

23 Temmuz 2025 18:14
Çok teşekkür ederim bu platformda birbirimize yardımcı oluyoruz Allah icat edenden razı olsun
Ü

Ümran A.

23 Temmuz 2025 18:32
@atike hanım peki mama alıp 3 gün yapmıyorsa sorun teşkil eder mi acaba
Sena O.

Sena O.

23 Temmuz 2025 18:46
Karnına hafif baskı yaparak sert olup olmadığını kontrol edin hemşire öyle demişti bana
K

Kıymet K.

23 Temmuz 2025 18:47
Benim bebeğim de sizin aylarda olduğumuzda 10 günde bir kaka yapıyordu herkes bi fikir söylüyordu fakat endişe etme ilerleyen dönemlerde(bizimki 4 aylık old sonra )gayet güzelce yapmaya başladı çünkü kaka yapmayı öğreniyorlar ve biz hem mama hem süt ile besleniyorduk
K

Kıymet K.

23 Temmuz 2025 18:48
Hatta anne sütünü şifa olsun diye veriyordum az sütümdü çoğunluk mamaydı
Melekber A.

Melekber A.

23 Temmuz 2025 20:29
Çok teşekkür ederim kısmet hanım rahatladım biraz daha
A

Atike U. M. ..

23 Temmuz 2025 22:33
Evet karnını iki yandan ne aç ne tokken olmak kaydıyla sıkar gibi elinizle bakın yumuşak geliyorsa elinize sorun yoktur. Sertse de benim tavsiyem kova duşu yapmanız. Gaz anlarında da minik bebekleri çok rahatlatıyor, yarıdan fazlaya kadar kovaya bebek banyo suyu hazırlayın uygun sıcaklıkta, bebeği soyup kol altlarından kovaya daldırın güvenli bi şekilde karnı da suya batacak seviyeye kadar, ılık & sıcak su çok iyi gelir hemen gaz kaka çıkacaktır, bazen anlık susturmak için çözümler de gerekebiliyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir