8 Günde Kaka Yapıyor
179 görüntüleme
Z
Zehra G. İ.
26 Mayıs 2026 17:36
Bebeğim 2 ay 16 günlük yaklaşık beş haftadır 8-9 günde kakasını yapıyor. 10 güne kadar normal biliyorum ama son iki üç gün sürekli yapmaya çalıştığı için sürekli ıkınıyor, gaz çıkarıyor, çok zorlanıyor ve uykuları kısalıyor. Yapabileceğim birşey var mı bunun için? Trubiotic kullanıyor günde 6 damla.
E
Ebru
26 Mayıs 2026 19:30
Benim kızım ek gıdaya geçene kadar 7-8 günde bir kaka yapıyordu son 2-3 gün bizim de çığlıklı sancılı geçiyordu doktor anne sütü alan bebeklerde 14 güne kadar normal demişti ben çok sancılandığında karnına saat yönü masaj bisiklet hareketi yapıyordum bacaklarını karnına doğru çekip bir süre bekliyordum ıkınmasını bekliyordum mama veriyorsanız mamasına bir çay kaşığı zeytinyağı koyun o yumuşatıyor kakayı mama içmiyorsa da içirebilirsiniz bir zararı yok onun. Ilık suya oturtma da yapabilirsiniz o da rahatlatır
R
Rabia D.
Premium Üye
26 Mayıs 2026 20:54
Önemli olan cıs cıs yapıyorsa kakasını uzun vadede yapması bir problem oluşturmaz benim bebeğim de kolikti böyle ben de acile gidip mille kaka yaptırdığımı biliyorum endişelenmeyin
Z
Zehra G. İ.
26 Mayıs 2026 21:21
Sadece anne sütü alıyor. Yani öyle çığlık kıyamet değil ama sürekli huzursuz ve uykusunu çok etkiliyor son günleri. Masaj yapıyorum aslında ama karnına dokununca bile hemen kendini kasmaya başlıyor. Ilık suya oturtmayı deneyeyim. Teşekkür ederim yanıtınız için.
Yükleniyor...