8 Buçuk Aylık Hiç Bişey Yemiyor

195 görüntüleme
T

Tuba K. ..

19 Eylül 2025 17:22
8 buçuk aylık oğlum var ve genellikle pek bişey yemiyor ağzından atıyor canı isterse o da çok az eline ne versem hiç yemiyor ne yapmalıyım ısrarcı olmak mı kendi haline bırakmak mi gerekiyor
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

19 Eylül 2025 19:00
merhaba; hala önceliğimizin anne sütü ya da formül mama olduğu zamanlardasınız. Israrcı olmayın, ısrarcı olmak bu durumu sürekli hale getirebiliyor ama denemekten de vazgeçmeyin 🌸
T

Tuba K. ..

19 Eylül 2025 19:05
Teşekkür ederim 😊
S

Sibel A.

Premium Üye
6 Nisan 2026 02:28
Fatma Atagün
merhaba; hala önceliğimizin anne sütü ya da formül mama olduğu zamanlardasınız. Israrcı olmayın, ısrarcı olmak bu durumu sürekli hale getirebiliyor ama denemekten de vazgeçmeyin 🌸
Ne zaman ana besin ek gıda olmalı ?
Yeter A.

Yeter A.

7 Nisan 2026 12:22
Sibel Aslan
Ne zaman ana besin ek gıda olmalı ?
9 aydan sonra dıyor osman hoca
S

Sibel A.

Premium Üye
7 Nisan 2026 23:40
Ama bazende 12 ay dan sonra diyolar 🥹
Sena M.

Sena M.

Premium Üye
8 Nisan 2026 16:25
Benim bebeğim de 9 aylık oldu bugün ve asla hiç bişe yemiyor çok kafama takıyorum ne yaparsam yapayım asla yemiyor ne yapacağım bilmiyorm
Yeter A.

Yeter A.

8 Nisan 2026 22:28
Sibel Aslan
Ama bazende 12 ay dan sonra diyolar 🥹
Evet değişiyor doktorlara bakınca benım bebegım 8 aylık 2 ana 1 ara seklinde gdııyrm. Ömcelık mamaya verınce malesef yemiyorlar cünkü acıkmıyot mide zatem dolu basta bende mamayla gdııyrodum sorna değiştim gece ıcıyor mamayı bıde uykuya gecınce bıde sabah 8 gıbı sonra kahvaltı ara öğün
S

Sibel A.

Premium Üye
8 Nisan 2026 22:30
Günde kaç kere içiyor yani mamayı ve kaç mş
S

Sibel A.

Premium Üye
8 Nisan 2026 23:33
Yeter Akan
Günlük 150 cc 4 kere içıyo
benim oğlum 9 ay 13 günlük 3 Max 4 kere 160 ml içiyor
Yeter A.

Yeter A.

8 Nisan 2026 23:39
Sibel Aslan
benim oğlum 9 ay 13 günlük 3 Max 4 kere 160 ml içiyor
Evet bizde de bazen degısıyor yorumumu düzeltmek için sildim tam sizde yazmışsınız. 150 120 arası içiyor mesela sabahları 120 içer bazen 100 bende bırakıyorm uyur sonra kahvaltı yapıyor zaten .gün içinde hiç mama içirmem mesela xünkü ek gıda alıyor gece 2 sbaah 1 uykuya geçişte 1 kere bazen acsa dusardaysam verıyrm mamayı. Ek gıdayı ıyı yiyorsa mama az içmesi normal aslında ben bunu fark edince düzen oturdu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir