8 Buçuk Ay Uyku Sorunu
56 görüntüleme
A
Aysun Ş. M.
4 Ocak 2026 11:07
merhaba benim bebeğim sekiz buçuk aylık sabah 7 de kalkıyor 9 gibi kahvaltısını yaptırıyorum 10 da uyuyor ama yarım saat sonra 1-1 buçuk gibi uyuyor yine yarım saat akşam 5 gibi yine yarım saat bazen kırk dk ama bu uykusundan hep ağlayarak kalkıyor 9gibi de gece uykusuna geçiyor geceleri de bir buçuk iki saattte bir uyanıyor eskiden sadece iki defa kalkardı neden böyle oldu anlamıyorum uyku sürelerini uzatmaya çabaladım ama olmuyor uykuya geri dönmüyor bu arada hiç diş yok ama gece diş sancısı yaşadığını da düşünmüyorum uyanıyor ağlıyor kucağımda pışpışlayınca gözümü kapatıyor uyumak istiyor hemen elleri hiç ağzına gitmiyor bilgisi önerisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
S
Sümeyra s. s.
4 Ocak 2026 11:11
Benim kızım9.5 aylık ve uyku hijyenine dikkat ettiğimiz halde öyle bazı bebekler maalesef uyku ile arasıolmayan insancıklar ve maalesef bazen sabrımız taşsa bile düzelmiyor aylardır biz yarım saati aşamadık
G
Gdkmc
4 Ocak 2026 11:15
Ayrılık kaygısı yaşıyo olabilir sizin varlığınızı hissetmek istiyor olabilir
A
Aysun Ş. M.
4 Ocak 2026 11:26
@Gdkmcbunu düşünerek yanımda yatırmaya başladım elimi sırtına koyuyorum ama yine de düzelmedi
H
Handan A. ..
4 Ocak 2026 16:08
Uyku gerilemesi yaşıyor olabilir 4, 8, 12, 18 ay ve 2 yaş civarında görülür. Rutinleri bozmadan devam etmeye çalışın 2 hafta içinde geçecektir
İ
İrem E.
4 Ocak 2026 19:17
8 buçuk aylık bebeğim var benim de geceleri saat başı ağlayarak uyanıyor çoğu zaman emmeden uyumuyor kucakta da uyumak istemiyor gündüz 3uyku yapıyor 2 ye düşemedi diş sancısı değil saat başı uyandığında tutunarak kalkmak istiyor yatağa koyunca yine kalkmak istiyor bu süreç ne zaman bitecek bilmiyorum ama tükendim zaten bundan öncesinde de çok iyi uykuları yoktu :( yanımda yatırıyım dediğimde de istemiyor hemen kalkmak istiyor:( bu ayıgeçiren tecrübeli anneler yazarsa bizim için iyi olur