8 Buçuk Ay Kabızlık

57 görüntüleme
E

Emine

23 Aralık 2025 10:35
Merhaba arkadaşlar bebeğim 8 buçuk aylık 6 ayda tadımlara başladık usum süre bütün sebzeleri yumurtayı falan 3 gün kuralıyla güzelce tattırdım yavaş yavaş kıymalı bişeylere bakliyatlara falan geçtim mesela kıymalı pırasa yaptım ve kendi kaşığıyla 4 5 kaşık belki yedi hafif sulu ve ertesi gün çok zorlanarak koyu kıvamlı bi kaka yaptı ben kabızlıktan şüphe ederek o gün armut yedirdim haşlayıp ertesi gün iyice kabız oldu ve top top yaptı o gün bişey yedirmedim armut haşlayıp yedirdim sadece ve bir sonraki gün sorun ortadan kalktı ben yine sebze yaptım sorun yok bir kaç gün sonra yeşil mercimekli sebzeli koyu kıvamlı bir çorba yaptım bulamam gibi düşünün onu yedi 2 gündür yine kaka yok armutla kayısı haşlayıp yedirdim hala yapmadı normal düzeni mutlaka her sabah uyandıktan sonraki 1 saat içinde bi dolu kaka sorum şu neden sürekli kabız oluyor çok fazla asla yedirmiyorum zorlamıyorum yerse yiyo 4 5 kaşık yemezse vermiyorum çok öğün falan yapmıyorum tek öğün bazen sabah kahvaltı yaptırıyorum bezemde öğlen kıyma falan yediyse akşamına meyve yiyor çok az buna rağmen bu kabızlık olayını hiç anlamadım korkudan yediremiyorum artık ama bir taratan da yedirmediğim için kötü hissediyorum lütfen yardımcı olun
T

Tuğba B. ..

23 Aralık 2025 11:12
Ya bizde öyleyiz muzu çok seviyor korkudan yediremiyorum .4 5 günde yapıyor katı şekilde .Bende Armut,yulaf ,kayısı,incir yapıyorum hemen o bile rahatlatmıyor bazen
E

Emine

23 Aralık 2025 11:14
Aynı bizimkinde o kadar sevmesine rağmen sadece iki kere verebildim hurmayıda aynı şekilde napcaz bilmiyorum
Gözde B. .

Gözde B. ..

25 Aralık 2025 20:20
Sormayın, doktor tek değilsiniz ek gida dönemi sık karşılaşıyoruz, vücuduyavas yavas alışacak .dedi 🥺 cok zor süreç

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir