8 Aylık.uyku

114 görüntüleme
B

Büşra ..

19 Mayıs 2026 21:54
Gece asla uyumuyo hava aydınlanınca anca. Gece Yarım saat, bazen en fazla 1 saat uyuyo. Sonra sabah 6ya 7ye kadar ayaktayız. Nasıl düzen oturttunuz yaa
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
19 Mayıs 2026 22:16
Hastaneden çıktığımızın ilk akşamı düzen oturttum, gece evi loş ve sessiz yaptım gündüz ise asla sesi kısmadan günlük telaşımıza devam ettik şuan 13 haftadayız akşam 20:00 sabah 7 de kalkıyor gece ise sadece beslenmek için uyanıyor ve uyandığı zamanda uykusunu açacak bir şey yapmaktan kaçınıyorum. Hiç konuşmadan besliyorum altını alacaksam hiç göz teması kurmuyorum. Sizin ki 8 aylık ilk etapta gece gündüz ayrımını belki yukarıda bahsettiğim gibi başlatabilirsiniz bebekler 3 gün içinde yeni düzene alışıyor ( uzmanlara göre) akşamları için uyku rutini yapabilirsiniz bir süre sizde ev halkı bu düzeni uygularsa alışacaktır 🙏🏻
A

Ayşe Ş. ..

Premium Üye
19 Mayıs 2026 22:20
Gündüz uyuyor mu peki
B

Büşra ..

19 Mayıs 2026 22:21
Ben de eve geldiğimizden beri gece gündüz ayrımını yaptım, 2 aydır böyle 😭
B

Büşra ..

19 Mayıs 2026 22:25
Ayşe Şahin
Gündüz uyuyor mu peki
Öğlen 2 saat kadar uyuyo 5ten önce uyanıyo, sonra akşam 8 bçuk 9 gibi uyuyo 10buçukta ayakta.. sonra bi daha uyutmaya çalışıyorum 1 saat anca. Sonrası zaten sabah 6-7 😭. Gece gündüz ayrımı iyiydi alışmıştı son 2 aydır mahvoldum
A

Ayşe Ş. ..

Premium Üye
19 Mayıs 2026 22:32
Yani bebegiz toplamda 4 saat anca uyuyor. Kronik yorgunluk olmuştur artık. Dişten yada başka bir sorunu olabilir. Yani eğer gündüz uyuyor ise uykusunu alıyordur diyecektim. Ama gündüzde doğru düzgün uyku yok sizde. Gece yatırmadan duş aldırın biraz kuran açın evde ve birde ağrı kesici verin deneyin bir yeri ağrıyor ise belki iyi gelir.
B

Büşra ..

19 Mayıs 2026 23:03
Ayşe Şahin
Yani bebegiz toplamda 4 saat anca uyuyor. Kronik yorgunluk olmuştur artık. Dişten yada başka bir sorunu olabilir. Yani eğer gündüz uyuyor ise uykusunu alıyordur diyecektim. Ama gündüzde doğru düzgün uyku yok sizde. Gece yatırmadan duş aldırın biraz kuran açın evde ve birde ağrı kesici verin deneyin bir yeri ağrıyor ise belki iyi gelir.
Sabah 6-11, 13.30-16.00, 21.30-22:30 , 2.00-2.30

,Sabah 6

Genelde bu şekil.. dişten belki de daha çıkmadı😭
A

Ayşe Ş. ..

Premium Üye
19 Mayıs 2026 23:23
Bu durumda gündüz uyuyor gece gündüz karışmış gibi duruyor o zaman. Sabah 6 uyutmayacaksiniz dayana bildiğiniz kadar dayanın uyku saatini kaydıra kaydıra 1 hafta içerisinde gece gündüz geri dönecek. Gündüz uykularını da derin saatlerce uyumasına izin vermeyin bozun. Evet zor olacak sizin için uyumadigi için baya yoracak ağlayacak ama başarırsanız siz rahat edeceksiniz. Bende de 4. Aydan sonra olmuştu 2 gün uykusuz gezdim uyutmadim gündüz gece o uyumak istemedi duş aldırdım masaj yaptım önce öğlene doğru yattı gece uykusuna sonra 16-17 gibi yattı sonra 19-20 oldu.
B

Büşra ..

19 Mayıs 2026 23:52
Ayşe Şahin
Bu durumda gündüz uyuyor gece gündüz karışmış gibi duruyor o zaman. Sabah 6 uyutmayacaksiniz dayana bildiğiniz kadar dayanın uyku saatini kaydıra kaydıra 1 hafta içerisinde gece gündüz geri dönecek. Gündüz uykularını da derin saatlerce uyumasına izin vermeyin bozun. Evet zor olacak sizin için uyumadigi için baya yoracak ağlayacak ama başarırsanız siz rahat edeceksiniz. Bende de 4. Aydan sonra olmuştu 2 gün uykusuz gezdim uyutmadim gündüz gece o uyumak istemedi duş aldırdım masaj yaptım önce öğlene doğru yattı gece uykusuna sonra 16-17 gibi yattı sonra 19-20 oldu.
Uyutmayınca akşam bayılıyo uykusuzluktan, erken yattığı için yine gece uyumuyo ay geçecek inşallah🥲 teşekkürler yanıtınız için
A

Ayşe Ş. ..

Premium Üye
20 Mayıs 2026 00:02
Büşra
Uyutmayınca akşam bayılıyo uykusuzluktan, erken yattığı için yine gece uyumuyo ay geçecek inşallah🥲 teşekkürler yanıtınız için
Yok erken yattığı için değil yorulduğu için yine kalkar gece bir iki saat oturur uyur çok yoruluncada böyle olur. Önce saat olarak kaydırın işte sonra siz zamaninda yatırıp sabah uyanacak zamanla bir düzen bir rutin oluşacak yeniden sonra uyanmayacak.
B

Büşra ..

20 Mayıs 2026 00:04
Ayşe Şahin
Yok erken yattığı için değil yorulduğu için yine kalkar gece bir iki saat oturur uyur çok yoruluncada böyle olur. Önce saat olarak kaydırın işte sonra siz zamaninda yatırıp sabah uyanacak zamanla bir düzen bir rutin oluşacak yeniden sonra uyanmayacak.
şey demek istedim öğlen uyutmayınca akşam erken saatte uyuyo, gece uyanıyo uykusunu aldığı için yine sabahlıyo kısır döngü😂 neyse geçecek bu günler de😂
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir