8 Aylık Sürekli Kaka Yapma

75 görüntüleme
E

Elanur

23 Mart 2026 14:34
Bebeğim 8 ay 25 günlük 1 haftadır yaklaşık her gün sabahları 2-3 kez kaka yapıyor ve çok ağır kokulu. Artık endişe etmeye başladım ne yapsam bilmiyorum sık sık ve sürekli kaka yapıyor benim gibi aynı durumu yaşayan var mı varsa ne yapabilirim
T

Tayyibe K. ..

23 Mart 2026 14:57
Merhaba diş çıkarma döneminde oluyor benim bebeğimde yapıyordu diş çıkarma döneminde 3. 4 gün sürdü normale döndü yinede ishal gibiyse doktora danışın
E

Elanur

23 Mart 2026 15:01
Tayyibe Kocaarslan
Merhaba diş çıkarma döneminde oluyor benim bebeğimde yapıyordu diş çıkarma döneminde 3. 4 gün sürdü normale döndü yinede ishal gibiyse doktora danışın
İshal gibi değil normal yapıyor fakat çok sık yapıyor ağır kokulu bir şekilde diş çıkarma döneminde kakasını daha çok mu yapıyorlar
T

Tayyibe K. ..

23 Mart 2026 15:03
Evet bize de doktorumuz söylemişti diş döneminde bagırsakları hızlı çalıştığı için sık kaka normal dedi bizde de olmuştu geçiyor merak etmeyin ateş huzursuzluk başka belirti yoksa tamamen normal
E

Elanur

23 Mart 2026 15:15
Tayyibe Kocaarslan
Evet bize de doktorumuz söylemişti diş döneminde bagırsakları hızlı çalıştığı için sık kaka normal dedi bizde de olmuştu geçiyor merak etmeyin ateş huzursuzluk başka belirti yoksa tamamen normal
Çok şükür yok , çok teşekkür ediyorum勺
T

Tayyibe K. ..

23 Mart 2026 15:24
Rica ederim geçmiş olsun
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir