8 Aylık Su Çiçeği

80 görüntüleme
Nil A.

Nil A.

20 Şubat 2026 13:16
8 aylık bebeğim su çiçeği oldu. Çok zor geçiyor. Yüksek ateşi ve aşırı kaşıntısı var uykusuzluk ve halsizlikten bitkin düşüyor. Çevremizde yok kimsede, nereden bulaşır bu düşünmekten kafayı yiyeceğim 🥺
C

Cigdem K.

20 Şubat 2026 14:06
Cok gecmis olsun 😔 insallah tez vakitte gecer gider
Nil A.

Nil A.

20 Şubat 2026 14:18

Cigdem Kuldoken

Cok gecmis olsun 😔 insallah tez vakitte gecer gider

İnşallah 🙏🏻
F

Fatma S. ..

20 Şubat 2026 14:27
Benim kızım 2. Doğumumu yaptığımda su çiçeği olmuştu 3 yaşındayken. Oğlum daha 1 haftalıktı biz de nerden bulaştı nasıl oldu hiç bilmiyoruz çünkü son zamanlarımdı dışarı bile çıkmamıştık.en çok küçük olana geçer diye korktuk çok zor bir süreçti bizim için. Sadece stilex diye bir krem vermişlerdi kaşıntı için. Siz kaçıncı günde siniz bilmiyorum ama ilk birkaç gün banyo yaptırmayın doktor öyle demişti.
B

Buket ..

20 Şubat 2026 14:32
Zona geçiren biriyle temas etti mi yada siz ettiniz mi? Çok geçmiş olsun insallah toparlar hemen
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

20 Şubat 2026 14:39
Belirtisini henüz göstermeyen ama taşıyan biriyle bile temas etmiş olabilirsiniz. Çok geçmiş olsun
Nil A.

Nil A.

26 Şubat 2026 23:13

Fatma Süre

Benim kızım 2. Doğumumu yaptığımda su çiçeği olmuştu 3 yaşındayken. Oğlum daha 1 haftalıktı biz de nerden bulaştı nasıl oldu hiç bilmiyoruz çünkü son zamanlarımdı dışarı bile çıkmamıştık.en çok küçük olana geçer diye korktuk çok zor bir süreçti bizim için. Sadece stilex diye bir krem vermişlerdi kaşıntı için. Siz kaçıncı günde siniz bilmiyorum ama ilk birkaç gün banyo yaptırmayın doktor öyle demişti.

Ben yulaf unuyla banyo yaptırdım çok iyi geldi kaşıntısına ve çiçekler sönmeye başladı
Nil A.

Nil A.

26 Şubat 2026 23:13

Buket

Zona geçiren biriyle temas etti mi yada siz ettiniz mi? Çok geçmiş olsun insallah toparlar hemen

Benim burun kenarımda sivilce gibi bir şey çıkmıştı. Zona o şekilde olur mu acaba

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir