8 Aylık Saat Başı Uyanma
220 görüntüleme
M
Melekg
26 Nisan 2026 04:18
Bebeğim 8 aylık 1-2 saatte bir uyanıyor. Yenidoğandan daha zor bi dönemdeyiz nerdeyse. Diş henüz çıkmadı. Dişten olduğunu düşündüm ama aylardır böyleyiz. Her uyandığında da mama veriyorum artık çünkü sütüm yetmiyor. Ya dinlenemediğim için ya da göğsümün dolmasına vakit de kalmıyor

Seval b.
26 Nisan 2026 04:34
Saat başı uyanan bebekler açlıktan uyanmıyorlar ki. Benimde öyle kızım 7 aylık. Emziriyorum azıcık emip rahatlatmaya çalışıyor kendini ve öyle uyuyor. Bizde de diş sancısı var hala kaka yapma sancıları falan var :( geçecek inşallah yalnız değilsiniz 🤍
M
Melekg
26 Nisan 2026 04:35
Saat başı uyanan bebekler açlıktan uyanmıyorlar ki. Benimde öyle kızım 7 aylık. Emziriyorum azıcık emip rahatlatmaya çalışıyor kendini ve öyle uyuyor. Bizde de diş sancısı var hala kaka yapma sancıları falan var :( geçecek inşallah yalnız değilsiniz 🤍
A
Aslıhan G.
26 Nisan 2026 07:25
8 aylık bebek 2 saatte bir açlık için uyanmaz , gece maksimum 2 kere besleme yeterlidir ki biz tek beslenme yapıyoruz . 8. Ay da ayrılık kaygısı tavan yapıyor dişler huzursuzlaştırıyor aynı durumdayız sizinle yenidoğan dönemine döndük diyorum bazen . :) ama bu da geçici bir süreç emin olun .
B
Betul G.
26 Nisan 2026 08:46
[10.ayimiza](10.ayimiza) girecegiz hala saat başı uyanıyoruz cozum bulan var mi acaba ek gida reddi de var
C
Cennet ..
26 Nisan 2026 09:06
Fakat mama verdiğimde içiyor hiç reddetmiyor. Sadece emzirirsem saatini doldurmadan uyanıyor ben se doymamış gibi hissediyorum
A
Aslıhan G.
26 Nisan 2026 09:10
[10.ayimiza](10.ayimiza) girecegiz hala saat başı uyanıyoruz cozum bulan var mi acaba ek gida reddi de var
M
Melekg
26 Nisan 2026 13:48
Melek hanım her uyanmasında kaç ml mama veriyorsunuz eğer mamayı reddetmiyorsa belki daha fazlasını istiyordur
K
Kübra Y.
29 Nisan 2026 09:04
Muhtemelen açlık değil bu. Diş sancıları. Benim oğlumda öyledi aynı anda 2 diş ve arada 1 hafta arayana 2 diş daha. Merak etmeyin geçiyor. Her uyandığında mama veya süt vermeyin bir süre sonra sadece onun için uyanabilir.
Yükleniyor...