8 Aylık Meme Reddi

84 görüntüleme
G

Gökçe ..

31 Mart 2026 07:29
Bebeğm 8 ay 10 günlük memede durmuyor birkaç dakika emip kendini kaldırıyor uukuya geçişlerde ancak emiyor. Aynı ayda olup benzer şeyler yaşayan ya da yaşamış olan var mı ?
İ

İstek D. ..

31 Mart 2026 08:47
Benim bebeğimde 10 aylık aynı durum var. Doğduğundan beri 2 memede toplam 8 10 dk kalıyor sonra emmeyi bırakıyor. Biberon almıyor mama yemiyor beslenmesi çok az. Bir çok yol denedim ama emme süresini uzatamadık biz.

8 aylıkken tamamen meme reddi yaşadığımızda da ilgisini çekecek kolye taktım boynuma onla oynarken emiyordu sessiz karanlık odaya geçip emziriyordum. Bir memeden diğer memeye alırken dikkati dağılmasın diye çanta pozisyonunu deniyordum. Faydasını gördüm deneyebilirsiniz sizde bu şekilde
A

Aslınur H.

31 Mart 2026 09:35
Çanta pozisyonu nasıl tarif eder misiniz bir de biberon reddinde de işe yarar mı
İ

İstek D. ..

31 Mart 2026 10:53
Emzirdiğiniz göğsünüzden bebeği hiç kaldırmadan aynı yatar pozisyonda diğer göğsünüze doğru kaydırarak, diğer göğsünüzden de emzirebilirsiniz.

Bebek ek gıdaya başlamışsa alıştırma bardaklarını deneyebilirsiniz benim kızım doğduğundan beri hiç biberon almadı ek gıdayla beraber alıştırma bardaklarını deniyorum şimdi. Suyu da kaşıkla veriyordum başlarda. Sağılmış sütü bile kaşıkla içiriyorduk. Şuan suyu alıştırma bardaklarında içebiliyor artık. Biberon yerine kaşık biberonlar, farklı biberon markaları,şırınga gibi alternatifler önerilmişti kızım hiç birini kabul etmedi sizde bu tarz alternatifler deneyebilirsiniz .
A

Aslınur H.

31 Mart 2026 14:21
Bunları denedik maalesef bir işe yaramadı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir