8 Aylık Mama Reddi

68 görüntüleme
C

Cansu Ş.

7 Temmuz 2025 20:19
120 cc yapıyorum 3 saatte bir. 8 ay 15 günlük 20 yada 30 cc bırakıyor ayına göre bana çok az geliyor. Beni de emiyor ama sütüm nerdeyse hiç yok. Bazen de reddediyor 5 saat sonra falan içiyor normal mi
B

Büşra T.

7 Temmuz 2025 20:42
Siz yok sanıyorsunuzdur belki sütünüz yetiyordur 😊 bunun yanında ek gıda da yiyor doyuyordur muhtemelen benim kızımda 10 aylık sadece mama ve ek gıda alıyor günde bazen 3 kere mama veriyorum onu da yediği ek gıdaya göre ayarlıyorum bazen 60 bazen 120 bazen 180 cc ihtiyacına göre yani kilo alımı iyiyse sıkıntı yoktur bence
C

Cansu Ş.

7 Temmuz 2025 20:42
8 aylık 9 buçuk kilo 3500 kilo doğdu
K

Kübranur ..

7 Temmuz 2025 20:43
Tam sorunuzu anlayamadım ama Osman hoca bir videosunda bu dönem bebekleri için 6 saate kadar emmeyebilecegini söylemişti. İdrar sayısı yeterli bebeğiniz huzurluysa kilo alımı da yolundaysa bence normal
K

Kübranur ..

7 Temmuz 2025 20:44
Kilosu iyi ama bu durumda kilo alımı takibi önemli bence
C

Cansu Ş.

7 Temmuz 2025 20:45
Nerdeyse 5. Aydan beri 120 cc içiyor bezleri de dolu olmuyor çok fazla. Su da içmiyor ek gıda yemek istiyor hep ek gıdaya başlayınca mama reddi başladı
K

Kübranur ..

8 Temmuz 2025 03:16
Benim bebeğim de aynı anlattıgınız gibiydi kulaklarını çok çekiştiriyordu doktora götürdüm orta kulak iltihabı var dedi ilaç kullandık durum topladı ama idrarları dolu dolu gelmiyor hala yaz sıcaktan sanırım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir