8 Aylık Kızım İleri Geri Sallanıyor

112 görüntüleme
Z

Zeynep T. ..

22 Ocak 2026 13:18
8 aylık kızım 3 gündür ileri geri sallanıyor. Normalde takılmam ama direkt farklı oldugu gözüme çarptı önceden hiç sallanmazdı. Durup dururken saklandığı da oluyor heyecanlıyken sallandığı da. Göz teması ve gülümseme var. Bu aylarda sizin bebekleriniz de sallanıyor mu otururken? Teşekkür ederim
T

Tuğba B. ..

22 Ocak 2026 13:30
Benim oğlum 9 aylık kucağımda oturduğunda ileri geri sallanıyor sanki dans ediyor gibi oyun gibi yani
Z

Zeynep T. ..

22 Ocak 2026 13:32

Tuğba Beyazgül

Benim oğlum 9 aylık kucağımda oturduğunda ileri geri sallanıyor sanki dans ediyor gibi oyun gibi yani

Bu sosyal medya psikolojimi bozdu. Bir de ilk çocuğumla ikinci çocuğum farklı şeyler yapınca hep karşılaştırıyorum bir problem mi var acaba diyorum. Çok teşekkür ederim cevabınız için
T

Tuğba B. ..

22 Ocak 2026 13:37
Zeynep hnm benim [3.çocuğum](3.çocuğum) benim oğlumda ellerini ve ayaklarını bilekten çeviriyor heyecanlanınca bende çok takmıştım buraya yazınca biraz [rahatladım.Malesef](rahatladım.Malesef) bu sosyal medya bizi herşeyden şüphelendirir oldu . Sosyal gülümseme varsa göz teması varsa korkmayın

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir