8 Aylık Kasılma , Ürperme , Korku ?
131 görüntüleme
S
Sena M.
Premium Üye
22 Nisan 2026 14:53
Merhaba bebeğim 8 aylık. Oyun oynarken yüksek sesten korktu korktuktan sonra ara ara kasılma gibi değil de ürperme sallanma gibi hareketleri var. 1 saniyelik oluyor ve geçiyor. Bir kaç kez oluyor . O an dalma göz teması kaybolması falan yok. Ne yapıyorsa yapmaya devam ediyor. Kasılma gibi mi diyip nöroloji doktoruna gösterdik ama bir şey görmediğini ve geçebilecek bir şey olduğunu söyledi . Ama ben çok endişeleniyorum. Öncesinde yoktu korktuktan sonra oldu. Gelişimi gayet iyi . Yaşayan annelerimiz var mı ?
A
Ayla K.
23 Nisan 2026 12:44
Merhaba benzer şeyleri bizde yaşadık önceden elektrikli süpürgeden saç kurutma makinesinden hiç korkmazdı ama 8. Aydan itibaren kasıla kasıla ağlamaya başladı onların sesinden ben çok araştırdım gayet normal çünkü daha bilinçli oluyorlar 8. Ayda algıları sesleri ayırt etmeye başlıyorlar önceden korkmadıkları şeylerden sonra korkmaya başlamaları sesleri anlamlandıramamasından kaynaklanıyormuş ben elektrikli süpürgeyi açmadan önce kucağıma alıp kısa cümlelerle annecim süpürge ve ev süpürücüm korkulacak bir şey değil bu diyip sarıldım öptüm ufak ufak açtım 1 ağladı 2 ağladı süpürgeye dokundurdum temasımı artırdım o kucağımdayken açtım ve tamamen korkusu ağlaması düzeldi şimdi açmadan yine kısa bi süpürgeyi açıcam oğlum diyorum açıyorum hiç korkmuyor kasılmıyor benzerini yine kucağımda öperek konuşarak gülümseyerek saç kurutma makinasında da yaptım ve artık ondan da korkup kasılmıyor ağlamıyor şuan 9.5 aylık
S
Sena M.
Premium Üye
23 Nisan 2026 12:54
Bizim sadece yüksek sesten korktuktan sonra mesela oyun oynuyor oturur pozisyonda sanki hafif kasılma ya da işte sallanma tarzı saniyelik olup geçiyor o an korkması olmuyor . Ben o sallanmadan kasılmadan korkuyorum inşallah geçer hemen 🥲 cevabınız için teşekkür ederim 🙏🙏
Yükleniyor...