8 Aylık İştahsızlık

233 görüntüleme
Aslı

Aslı

15 Haziran 2026 00:28
Bebeğim 8 aylık aşırı iştahsız ve zayıf, o kadar yüzle öğünler hazırlıyorum 2-3 kaşık belki yiyor ya da yemiyor, öneri tavsiyesi olan var mıdır ? Teşekkürler şimdiden ❤️
Begüm A.

Begüm A.

15 Haziran 2026 03:32
Ben de aynı durumdayım 8buçuk aylık ne ek gıda düzgün yiyor ne sütü düzgün içiyor 2 gündür uyku da çok düzensiz .Siz günde kaç öğün veriyorsunuz acaba
T

Tuğçe G.

15 Haziran 2026 05:32
Benim kızımda aylardır mama reddi olan bir bebek bu aralar mamayı hiç içmiyor ek gıda da yemek istemiyor napıcağımı şaşırdım artık psikolojim hiç iyi değil
Aslı

Aslı

15 Haziran 2026 08:07
Begüm Aksoy
Ben de aynı durumdayım 8buçuk aylık ne ek gıda düzgün yiyor ne sütü düzgün içiyor 2 gündür uyku da çok düzensiz .Siz günde kaç öğün veriyorsunuz acaba
Ben 3 öğün veriyorum 2 ana 1 ara 4 kerede yemek sonraları süt veriyorum doktor sürekli yemem vermeye çalışıp bunaltma dedi.Üzülğyoeum ama gerçekten çpk az yiyor hiç yemekle arası yok napıcaz bilmiyorum bu bebelerle 🥲 zayıf baya da 6850 kilosu hala Malesef
Aslı

Aslı

15 Haziran 2026 08:09
Tuğçe Gökmen
Benim kızımda aylardır mama reddi olan bir bebek bu aralar mamayı hiç içmiyor ek gıda da yemek istemiyor napıcağımı şaşırdım artık psikolojim hiç iyi değil
Ah Tuğçe hanım Malesef bende öyle,kilosu da çok zayıf benimkinin sizinki kaç kilo ? Doktorum dedi ki üzülme bazı çocuk yemeyi sevmez ama elinde olmuyor insanın
T

Tuğçe G.

15 Haziran 2026 08:43
Aslı
Ah Tuğçe hanım Malesef bende öyle,kilosu da çok zayıf benimkinin sizinki kaç kilo ? Doktorum dedi ki üzülme bazı çocuk yemeyi sevmez ama elinde olmuyor insanın
3600 doğdu 8 aylık kilosu 7700 dü🥺9. Aya gidiyoruz artık bu ay nerdeyse doğru düzgün beslenmedi sanki hiç kilo almadı gibime geliyor
Aslı

Aslı

15 Haziran 2026 08:44
Tuğçe Gökmen
3600 doğdu 8 aylık kilosu 7700 dü🥺9. Aya gidiyoruz artık bu ay nerdeyse doğru düzgün beslenmedi sanki hiç kilo almadı gibime geliyor
Benimkide 6850 😔 bana da öyle çok düşük geliyor yiyen çocukları görünce insan üzülüyor ama çaresi yok sanırım gibi duruyor kabullenmekten başka 🥺
P

Pelin A.

15 Haziran 2026 08:49
Blw denediniz mi ? Benim kızım da iştahsız ek gıda gerçekten sabır isteyen bir süreç. Ben kızımda yemek istemediği zaman tabağı önüne bıraktım dokundu elini ağzına götürdü kaşığı aldı oynadı elini masaya vurdu bu şekilde yavaş yavaş alıştık. Bir de ben onunla bir şeyler yerken daha güzel yiyor. Ona yemek yedirirken bende bir şeyler yiyorum. Hiçbir şey yemiyorsam kahve içiyorum işe yarıyor. Hala bazı günler iyi yer bazı günler toplam 5 kaşık yer dert etmeyin. Benim kızımda zayıf ama sağlıklı mutlu çok şükür. Elbet büyüyorlar.
Begüm A.

Begüm A.

15 Haziran 2026 09:07
Vallahi ben çok kasmamaya çalışıyorum artık ne yiyeceğine biz ne kadar yiyeceğine bebekler karar veriyor malesef o yüzden kendimizi üzmeden devam edelim yapacak bir şey yok. Sağlıklıysa kilosu çok da sıkıntı değil bence
T

Tuğçe G.

15 Haziran 2026 09:46
Aslı
Benimkide 6850 😔 bana da öyle çok düşük geliyor yiyen çocukları görünce insan üzülüyor ama çaresi yok sanırım gibi duruyor kabullenmekten başka 🥺
İnşallah çocuklarımız bir an önce düzelirler bu ay kan tahlillerine bakılacak bakalım allah yardımcımız olsun anne olarak çok zor bir durumdayız her çocuk farklı ama yemeyen çocuk çok zor🙏🏻
E

Edanur Ö.

16 Haziran 2026 10:11
Hemoglobin kan değerlerine de baktırın kansızlık iştahsızlık yapar bizim de sizin gibiydi iştahsız bir bebekti kan değerimiz düşük çıktı kan değerimiz yükselince iştah da arttı
E

Edanur Ö.

16 Haziran 2026 10:13
Birde artık bebeklerin damak lezzetleri oluşuyor tatsız tuzsuz şeyler yemekte zorlanıyor tavuk suyu et suyu pekmez gibi şeylerle tatlandırmaya çalışın
Aslı

Aslı

17 Haziran 2026 21:28
Edanur Öztürk
Hemoglobin kan değerlerine de baktırın kansızlık iştahsızlık yapar bizim de sizin gibiydi iştahsız bir bebekti kan değerimiz düşük çıktı kan değerimiz yükselince iştah da arttı
Çok teşekkür ederim❤️
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir