8 Aylık İdrar Yapmama

107 görüntüleme
K

Kübra G.

25 Haziran 2025 10:34
Merhaba, oğlum 8 aylık sabah 9/10 civarı uyanan kahvaltı yapan anne sütü alan öğle yemeği yiyen bir bebek buna rağmen akşam 4 e kadar hiç idrar yapmadığı 3. Gündeyiz.
Gözlemliyorum geçen hafta bir gün oldu, dün ve bugün de aynı.
Karnının doyduğunu düşünüyorum ama neden idrar yapmıyor? İdrarı son zamanlarda fazla sarı ve kokulu.
Sebebi ne olabilir?
Bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler, emeğinize sağlık.
Münevver K.

Münevver K.

25 Haziran 2025 10:37
Merhaba benim oğlumun da idrar sayısında azalma olduğu için doktora götürdüm sizin gibi anne sütü ve öğünler veren biriyim fakat önce enfeksiyon çıktı antibiyotikle bitirdik daha sonra yetersiz beslenmeden böbrek kumu çıktı bir an evvel sizde götürün basit bişey değil çünkü tedbir alın en azından 🌺
S

Sibel Ç.

25 Haziran 2025 10:38
Benimde oğlum 7,5 aylık ve bende de aynı sorun var idrar tahlili ve idrar kültürü temiz çıktı çok terliyor onunla alakası olabilir mi bende merak ediyorum
F

Feyza N. Y. ..

11 Temmuz 2025 00:08
Benim kızım 5 buçuk aylık da aynı şekilde çok terliyor idrar yapmıyorum 2 gündür pazartesi gideceğiz doktor suda veriyorum istemezede ama değişen birşey olmadı
F

Fatma A.

27 Temmuz 2025 06:18
Benimde bebeğimin çişi kokulu nasıl bir koku geliyor sizin bebeğinizin çişinden ?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir