8 Aylık Ek Gıda Reddi

106 görüntüleme
N

Neşe

16 Şubat 2026 23:13
Oğlum 8 aylık yaklaşık 3 haftadır ekgıdareddi yaşıyoruz. Normalde severek tüketiği yemekleri bile yemiyor. Üst dişleri çıkacak diye düşünüyorum ondan olabilir mi? Bu durumu yaşayan var mı? Çeşit çeşit her şeyi yapıyorum ama yemiyor bende zorlamıyorum sadece mama içiyor.
F

Fatma E. ..

16 Şubat 2026 23:19
Merhaba bizde sünnetten sonra yaşadık bir dönem doktorumuz teklif edin ama ısrarcı olmayın dedi öyle yaptık sonra düzeldi tabi dişlerden olabilir çok normal
N

Neşe

16 Şubat 2026 23:21
Valla artık o kadar takıyorum ki inşallah geçicidir. Kaşık gördüğünde ağzını kitliyor resmen. Bazen 1 kaşık yedirebiliyorsam o. Zorlamıyorum bende sonrasında sıkıntı olur diye. Dişler çıksın da kolaylıkla geçer inşallah
E

Elif N. ..

16 Şubat 2026 23:41
İyi akşamlar Neşe hanım benim kızımda 8,5 aylık bizde bu durumu yaklaşık 3 haftadır yaşıyoruz. Çok zor bir süreçten geçiyoruz benim kızımda dudaklarını kitliyor
N

Neşe

16 Şubat 2026 23:46
Ne yapsak hiç bilmiyorumya inşallah yer yavrularımız. Çevremdeki kıt düşünceli insanlar da zayıf diyip duruyor iyice kafaya takmaya başladım
E

Erem S. K.

20 Şubat 2026 10:40
Aynı durumu bizde yaşıyoruz 8,5 aylık en sevdiği şeyleri bile red ediyor zorlayınca da kızıp ağlıyor üst azı dişleri çıkıyor inşallah ondandır diyip duruyorum
N

Neşe

20 Şubat 2026 10:47
İnşallah ondandır ve geçicidir ya anne için fazlasıyla zorlayıcı bi durum.
Z

Zühal Ş. ..

20 Şubat 2026 11:25
Benim kızımda benzer bir durum yaşıyor ben de veriyorum ama ağzını kapatıyor sevdiği bazı şeyleri çok az yiyor zaten öyle pek iştahlı değildi şimdi hiç yemiyor ama yine de teklif ediyorum gerçekten yorucu ama geçici bir süreçtir diye dua ediyorum alt dişler çıkmaya çalışıyor
N

Neşe

20 Şubat 2026 11:49
Allah kolaylık versin ya bebişlerimizin iştahı açılsın çabucak

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir