8 Aylık Ek Gıda İstemiyor

87 görüntüleme
Ayşe D.

Ayşe D.

21 Şubat 2026 19:43
6 aylıktan beri haşlayıp sürekli bi şeyleri önüne sundum blw kaşık ne denediysem olmadı yemekleri tuzsuz yapıp yedirmeye başladım onda biraz bizden görüp ağzını açıyor ama nadiren bazen yedi sevdi diyoruz sonra yine açmıyor kafasını sağa sola sallıyor diş çıkardı alt damağı da üst damağıda şiş bütün dişleri kabarmış gibi 2 aydır sebebi bu mu acaba ne yapmalıyım
Y

Yusra ..

21 Şubat 2026 20:16
Benim bebeğimde de aynı sorun var. Tek fark henüz diş yok. Mama dahil hiçbir şey yemiyor her gün yeni tarifler deniyorum olmuyor kabul etmiyor. Sadece mama yemesine de razıyım ama o da yok. Çok az mama yiyiyor. uyanık olduğu her an sadece ağlıyor ve bir tek kucakta sakinleşiyor çok yoruldum artık :(
Ayşe D.

Ayşe D.

21 Şubat 2026 20:19

Yusra

Benim bebeğimde de aynı sorun var. Tek fark henüz diş yok. Mama dahil hiçbir şey yemiyor her gün yeni tarifler deniyorum olmuyor kabul etmiyor. Sadece mama yemesine de razıyım ama o da yok. Çok az mama yiyiyor. uyanık olduğu her an sadece ağlıyor ve bir tek kucakta sakinleşiyor çok yoruldum artık :(

8. Ay çocuklar için sanırım biraz yorucu gece uykuları bozuldu sabahları da sürekli bana yapışık sürekli tut yürüyüm diyor sabahları bilr kaç kere uykusu bölünüyor
G

Gamze M.

22 Şubat 2026 03:45
8. ayda da uyku gerilemesi oluyormuş arkadaşım da çok zorlandığını söylemişti uykuya geçişte zorluk oluyormuş ama yeme konusunu bilmiyorum atak zamanı olabilir diye demek istedim bir şekilde oyunlaştırıp alırlar inş
Ayşe D.

Ayşe D.

22 Şubat 2026 04:25

Gamze Matlıoğlu

8. ayda da uyku gerilemesi oluyormuş arkadaşım da çok zorlandığını söylemişti uykuya geçişte zorluk oluyormuş ama yeme konusunu bilmiyorum atak zamanı olabilir diye demek istedim bir şekilde oyunlaştırıp alırlar inş

İnşallah :(

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir