8 Aylık Desteksiz Oturamama ve Anestezi Korkusu
162 görüntüleme
M
Mercan H. C.
2 Şubat 2026 16:30
Merhabalar..bebeğim 8 aylık ve desteksiz oturamiyor devriliyor takip eden çocuk doktoru çocuk nörolojisine gitmemizi [soyledi.ve](soyledi.ve) doğal olarak 3 adet Mr istedi [doktor.anestezi](doktor.anestezi) verilerek çekilecek 6 saatte aç kalıcak açıkçası anesteziden çok korkuyorum daha önce yaptırmış olan annelerimiz varmı acaba çok tedirginim
C
Cennet ..
2 Şubat 2026 16:37
Ben çocuk servisinde hemşireyim ve neredeyse hergün iki üç bebek geliyor mr için. Sadece anestezi öncesi açlık kısmında bebek aç olduğu için biraz huysuz olabiliyor. Onun dışında endişelenmeyin bebeği sıkıntıya sokacak birşey değil
H
Hilal
2 Şubat 2026 18:18
Merhaba, desteksiz oturma için 9. aya kadar süre var deniyor, benim bebeğim 9 aylıkken desteksiz oturmaya başladı, 8 buçuk aylıkken doktorumuz kan tahlili yaptı ve muayene etti. Bir sorun görmeyince bekleyelim dedi.
B
Büşra T.
2 Şubat 2026 18:24
8 ay erken degıl mı bu kadar sıkıntıya sokuyorsunuz kendinizı
M
Mercan H. C.
3 Şubat 2026 11:26
Ben çocuk servisinde hemşireyim ve neredeyse hergün iki üç bebek geliyor mr için. Sadece anestezi öncesi açlık kısmında bebek aç olduğu için biraz huysuz olabiliyor. Onun dışında endişelenmeyin bebeği sıkıntıya sokacak birşey değil
M
Mercan H. C.
3 Şubat 2026 11:27
8 ay erken degıl mı bu kadar sıkıntıya sokuyorsunuz kendinizı
M
Mercan H. C.
3 Şubat 2026 11:29
Merhaba, desteksiz oturma için 9. aya kadar süre var deniyor, benim bebeğim 9 aylıkken desteksiz oturmaya başladı, 8 buçuk aylıkken doktorumuz kan tahlili yaptı ve muayene etti. Bir sorun görmeyince bekleyelim dedi.
B
Büşra T.
3 Şubat 2026 11:58
Doktorunuzu degıstırın takmayın